Felix uudiskiri!

21.10.2011
Põltsamaa värske õunamahl 2011. aasta saagist

Põltsamaa toob mahlasõprade rõõmuks sel sügisel turule värskelt pressitud ehtsa ja hea õunamahla. Just sellise õunamahla nagu kodus tehtud – mahl Põltsamaa mahlapressist villitakse otse pakki, selliselt säilib kõige paremini õunamahla värskus, maitse ja aroom.

Põltsamaa värske õunamahla pressimisel on kasutatud mitmeid õunasorte, sealhulgas Meelis, Sidrunikollane Taliõun ja Tellissaare.

Värske õunamahl jõuab poodidesse alates selle nädala lõpust.

Põltsamaa värske õunamahl »

Küüslaugusupp jõuab poodi!!!

Jõgeva Küüslaugufestivalil populaarseks saanud Felixi Külmalinna küüslaugusupp on alates 24. oktoobrist saadaval kõigis Selverites üle Eesti.

Tegemist on hea tummise supiga, kus sees rohkelt tomatit, hakkliha ja loomulikult küüslauku. Lisaks soovitab retsepti autor Virge Mitt lisada sortsukese soolaga vahustatud vahukoort ja kõrvale teraviljakuklit.

Felix Külmalinna küüslaugusupp »

Felix Võileivakurk nüüd stiilsemas purgis!

Sügis on muudatuste aeg ning ühe sellise muudatuse on läbi teinud ka meie võileivakurgi purk. Vanamoelisest ümarast purgist on toode ümber kolinud stiilsesse neljakandilisse purki. Seda purki on nüüd veel mugavam käes hoida, ning ka oma külmkappi ära mahutada.

Uus toode on poest saadaval alates novemberist.

Felix Võileivakurk »

Felixi nunnukonkurssi võitjad

Felixi nunnukonkurss on selleks korraks läbi. Konkursile saadeti üle 100 pildi ja nende seast oli üpriski raske valida välja parimaid, sest aiasaadusi oli arbuusist maasikani. Žürii eesmärk oli valida välja 3 võitjat, ent tuli ka kaks eriauhinnalist kohta.
Täname kõiki osalejaid.

Vaata pilte »

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Põltsamaa, Jõgevamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv