Kruiisilaev Princess Maria ühendab Helsingi, Tallinna ja St. Peterburi

24.10.2011
Alates 30. oktoobrist alustab laevakompanii ST. PETER LINE kruiisilaev Princess Maria oma graafikujärgseid sõite ka Tallinna sadamasse. Eesti kodanikele on see veel üks võimalus külastada St. Peterburi viisavabalt. Marsruudi nimeks on „Kolm Baltimere pealinna“.

Kruiisilaeva Princess Maria reisijatel on unikaalne võimalus lõõgastuda merekruiisil ning külastada kolme päeva jooksul lausa kolme pealinna Baltimere regioonis. ST. PETER LINE pakub mugavat ja viisavaba viibimist Venemaal (kuni 72 tundi) kõigile kruiisilaeva reisijatele.

St. Peterburi loetakse õigusega üheks kaunimaks linnaks maailmas. Venemaa kõige euroopalikum linn paikneb saartel, seal on jõed, kanalid, lossid, teatrid ja uhked katedraalid. Kaasajal on ehitatud ka palju ostukeskuseid ja kontserdisaale.

ST. PETER LINE kruiiside eelisteks on euroopalik kvaliteet, vene külalislahkus ning jõukohased hinnad. Princess Maria pardal viibides on võimalik tutvuda vene köögiga à la carte restoranis, nautida St. Peterburi balletiteatri Music Hall värvikat show-programmi ning valida omale meelepärane puhkamisviis. Kruiisilaeval on erineva klassi mugavad kajutid, autotekk ning rohkelt meelelahutust igale maitsele: restoranid, baarid, duty free poed, spa-keskus, treeningusaal, ilusalongid, kino ning laste mängutoad.

Lähemalt graafikust: kruiisilaev Princess Maria väljub Tallinnast teisipäeval kell 19.00, St. Peterburi saabub kolmapäeval kell 09.30, kus soovijatele pakutakse erinevaid ekskursioone. Edasi on kaks moodust viibimiseks viisavabalt Venemaa territooriumil. Esimene võimalus on jätkata kruiisi Princess Maria pardal sama päeva õhtul kell 20.00, saabumine Helsingisse neljapäeval kell 8.30. Teine võimalus on veeta St. Peterburis kaks unustamatut päeva ning lahkuda neljapäeval kell 20.00 kruiisilaeval Princess Anastasia, kombineerides niiviisi reise ST. PETER LINE laevadel. Princess Anastasia marsruut Tallinnasse kulgeb Helsingi ja Stockholmi kaudu.

Lisainfo: www.stpeterline.com

Uudiste arhiiv