Kanuti Gildi SAALi laval kohtuvad kunstnik-tütar kadrinoormets ja kunstnik-isa Andres Noormets

25.10.2011
30. ja 31. oktoobril etendub Tallinnas, Kanuti Gildi SAALis lavastus „Arizona“, mis esietendus käesoleva aasta juulis, Viljandis notafe festivalil. Lavastuse autoriteks on kadrinoormets ja Andres Noormets, kes mõlemad on ise ka laval.

kadrinoormets on vabakutseline tantsija-koreograaf, kirjutaja; tegevuskunsti magistritudeng ja Andres Noormetsa tütar. Andres Noormets on näitleja, lavastaja, kirjutaja; tegev ka raadioteatris, eetris ja improvisatsioonis. Kunstnik-tütar ja kunstnik-isa kohtusid esmakordselt viis aastat tagasi tegevusliku improvisatsiooni treeningul. Selle aasta mais juhtus analoogne treening-kohtumine taas, kuid nüüd Berliinis. Kunstnikud avastasid, et kõnetavad teineteist. Sellele järgnes ühistegevus.

kadrinoormets: hakkasin otsima dialoogi lähedalt berliini roadtripi ringiga. ma ei karju ega tõsta häält, sest noormets on siinsamas, ta kuuleb niisamutigi. ma ei rühi ega rassi pikki vahemaid, sest distants on olematu. ma ei karju ega tõsta häält, kuigi nii jäävad x-id sisse. ma ei rassi lähemalejõudmiseks pikki vahemaid, kuigi tean, et nii hakkab konteksti kujundama x. kuule, ma vaatan tükk aega. ma vaatan tükk maad edasi ja tagasi. igale poole on x sisse jäetud. rets lähedane on hellitav tuuleiil. hellitav lähedane on rets tuuleiil. ma olen rets tuuleiil. ema sul on rets tuuleiil.

an.nrmts: see on sellest, mida ei ole või mis on veel lahtine ja nimetamata. see on sellest, mida tahad öelda, aga ei oska - vaatad teisele otsa, aga näed ainult iseennast. oled täiesti siin ja praegu, aga hoopis ühes teises kohas.

lõdvestuda ei saa.
neutraal ei tööta.
kiirendus on pärsitud.
kõik ajad ja ruumid on ühekorraga.

Autorid ja laval: kadrinoormets, Andres Noormets
Produktsioon: notafe / Evestuudio MTÜ
Tehniline tugi: Sander Põllu

Etendused Tallinnas Kanuti Gildi SAALis 30. ja 31. oktoobril kell 19.30.
Lisainfo:
www.saal.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv