Jõulumäe Öögolf 2011

26.10.2011
Jõulumäe Öögolf 2011 toimub 29. oktoobril Jõulumäe Tervisespordikeskuses algusega kell 18.00. Mängitakse pimedas ja ketastega, millele on kinnitatud LED-id. Samuti on LED-idega varustatud korvid ja viskealad. Tule ja vaata, kuidas mängitakse disc-golfi pimedas.

Reeglid:

* Mängitakse kollase raja esimesed 9 korvi kaks korda läbi (mõne tiiala asukoht pisut muudetud). Kahe ringi vahepeal paus, kus pakutakse sooja teed ning pirukaid. Võimalik, et ka külmarohtu :)
* Kogu ring mängitakse vaid ühe kettaga, mille alla on kinnitatud korraldajatelt saadud LED lamp. Kahe ringi vahel võib ketast vahetada, asetades LED lambi uue ketta alla.
* Parimale mehele ja parimale naisele auhinnaks disc-golfi ketas. Lisaks loositakse kõigi osalejate vahel välja üks disc-golfi ketas.

Kõik korvid on eelnevalt korraldajate poolt tähistatud LED lampidega, et mängijad näeksid pimedas korvi asukohti. Lisaks on tähistatud tiialad.

Kahe ringi vahepeal toimub hole-in-one võistlus, mille auhinna paneb välja OÜ Discsport ning Discgolfiklubi Hole-in-One. Reeglid selgitatakse kohapeal. Võistluse osalustasu 4 EUR.

Osalustasu eest saad: * Korduvkasutatava LED lambi ketta alla+kinnitusvahendid. * Ilusa ning pimedal ajal vajaliku helkuri. * Kahe ringi vahepeal sooja teed ning pirukat. * Meeldejääva elamuse pimedas disc-golfi mängides.

NB!!! Võistlusele on tungivalt soovitatav eelregistreerida, et korraldajad teaksid varuda vajalikul hulgal mängimiseks vajalikke LED-e, pirukaid ja teed. Eelregistreerimiseks saada kiri einar@discsport.ee aadressile ning anna oma osalussoovist teada. Anna meile teada ka siis, kui plaanid osaleda, aga kindel veel ei ole.

Korraldajad soovitavad kaasa võtta ka taskulampe, et vajadusel metsa all teed näha. Ideaalne oleks, kui igas grupis oleks üks taskulamp.

Kohapeal kõik läbipaistvast plastikust (Innova Champion, Discraft Z ning Prodiscus Premium) disc-golfi kettad müügil soodushinnaga -10%.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga mõnus ja rahulik olla. (5.0)" Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv