Disainige ise oma abielusõrmused - miljoneid erinevaid võimalusi!

31.10.2011
Mati Kullaäri pakub Eestis uut teenust, millega saab meil kaupluses või kodus arvuti taga disainida abielusõrmuseid. Erinevaid võimalusi on miljoneid, mille vahel valida.

Abielusõrmuste valimine on emotsionaalne tegevus, mis ei ole ka kiire ost, vaid üks osa abielu traditsioonist. Abielupaar saab koos disainida endale midagi erilist ja isikupärast tüüpilistest abielusõrmustest. Kindlasti ei soovita kiirustada sellise tähtsa ostuga, sest sõrmused jäävad teile eluks ajaks ja peavad olema igapäevaselt kandes mugavad. Kuna sõrmused tehakse spetsiaalselt Teile, siis tasub varuda aega kuni 4 nädalat olenevalt tootjast.

„Sõrmuste disainer" on programm, kus saate kujundada endale just sellised sõrmused, nagu soovite. See on oma lihtsuse, kuid funktsioonide rohkuse poolest kasutajasõbralik. Näete kohe, kas teie looming mahub ka Teie eelarvesse. Iga kujunduselement kajastub koheselt hinnatablool.

Enda disainitud sõrmuseid saate tellida ainult "Mati Kullaäri" kauplusest, mitte veebilehelt. Õige suuruse mõõtmine on peen kunst ja seetõttu usaldatud ekspertidele. Meie veebilehel on võimalik valida paljude erinevate sõrmuste variantide vahel. Usaldage oma juveliiri kogemusi ja nõuandeid, kelle arvamust ja disainitunnetust saaksite oma ideede teostamiseks ära kasutada.

Kõigepealt aga soovime Teile rohkelt inspiratsiooni ja emotsionaalset sõrmuste kujundamist!
Soovitame teil broneerida aeg abielusõrmuste ostmiseks meie kaupluses, kus pakume omapoolset profesionaalset abi sõrmuste valimisel ja disainimisel.
Kaupluse tel: 6566-516 või 5017736 (Juveliir Mati Lomp)

Lisainfot vaata SIIT.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv