Kaja Kann ja Juha Valkeapää ehitavad maja

02.11.2011
3. novembril kell 19.30 toimub ainuke avalik läbimäng Eestis lavastusele "It seems a good place to build a house". Lavastus esietendub festivalil NORDWIND, Kampnagelis, Hamburgis, 7.12.2011.

Nii Eestis kui ka Soomes usutakse, et inimene ei ole inimene, kui ta ei ole ehitanud oma elu jooksul maja. Korraga, kui maja on valmis, tekib vastupandamatu kihk alustada uue ehitamist.

Kaja Kann ja Juha Valkeapää ütlevad järgmist: „Selles etenduses me ehitame maja, keedame suppi ja räägime lugusid saksa, inglise, eesti ja soome keeles. Kõike seda läbi visuaalsete piltide, muusika ja liikumise. "It seems a good place to build a house" räägib elust, unistustest ja vääritimõistmistest.“

Balti ja Põhjamaade etenduskunsti tutvustav festival NORDWIND toimub 25.11.-11.12 Berliinis ja Hamburgis, koostöös Volksbühne ja Kampnagel teatritega. Programmi on valitud kõige era-kordsemad kunstnikud Saksamaalt, Rootsist, Taanist, Soomest ja Norrast selleks, et tutvustada nende töid Saksa publikule. Kokku osalevad kavas 14 lavastust, 7 riiki ja 120 kunstnikut.

Kunstnike paari Kann/Valkeapää poolt esitatakse festivalil kaks erinevat lavastust: "It seems a good place to build a house" ja „Lokaalis täna“.

Installatsioon - etendus "It seems a good place to build a house"
Autorid ja esitajad: Kaja Kann & Juha Valkeapää
Etenduse kestus: 80 minutit
Kaaskorraldajad: Pardimäe Lokaal, Kanuti Gildi SAAL

Avalik läbimäng: 3. novembril 2011 kell 19.30 Kanuti Gildi SAALis, Pühavaimu 5, Tallinn
Etendused: 7., 8.,11. detsembril 2011 festivalil NORDWIND, Kampnagel, Hamburg

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv