Olde Hansa toob turule Pepperschnapps'i kinkekarbis

02.11.2011
Keskaegne restoran Olde Hansa esitles eelmisel nädala lõpul peatselt jaekettidesse jõudvat uudistoodet, Olde Hansa Pepperscnapps'i pidulikus kinkekarbis. 40 % kangusega pipranapsu eksklusiivsesse kinkekarpi on lisatud käsitööna puhutud keskaegse kujuga pudel ning neli keskaegse kujuga Mungamõrsja nime all tuntud napsuklaasi.

Olde Hansa Pepperschnapps on toode, mis on läbi aegade olnud restoran Olde Hansa külastajate lemmikuks. Toote populaarsusest sündis ka idee panna pipranaps eksklusiivsesse kinkekarpi koos käsitööna valmistatud klaasiga, mis sarnaselt piprasele vägijoogile on kujunenud Olde Hansa keskaegse kraamipoe Krambude külastajate üheks enim ostetud tooteks, mida nii koduseks kasutuseks kui praktilise suveniirina Eestist kaasa viiakse.

Olde Hansa pipranaps on 40% kangusega ja korralikult piprane nagu ühele pipranapsule kohane, kuid samas kreemjas ja ilma agressiivse viina maitseta. Lisaks piprale on nii lõhnas kui maitses ürte, mis tasaksaalustavad ja lisavad täidlust. Olde Hansa pipranapsu iseloomustab ka kerge magusus, mis aitab erinevatel maitsnüanssidel paremini esile tulla.

Olde Hansa Pepperscnapps'i toodab Soome alkoholitootja Lignell&Piispanen, kes valmistab looduslikult puhtalt kasvatatud marjadest ainulaadseid kangeid likööre. Lignell&Piispanen on 1852.a. asutatud perefirma põhine alkoholitootja, kelle eesmärk on toota vaid parimaid tooteid hoolega valitud toorainest.

Olde Hansa Pepperschnapps'i hakkab jaekettidele vahendama hulgimüügifirma Avallone, kes on ka ametlikult Lignell&Piispaneni tehase teiste toodete edasimüüja Eestis.

Vt. lisaks video esitluselt: http://www.youtube.com/watch?v=M92dLTNxLSk

NB! Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

skoor

4.7

Viimane kommentaar:

"No meeõlu Olde Hansas on ikka üle prahi! (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv