Clazz Restoran & Club uudised 4.-8. november

04.11.2011
Clazzi igakuine souli-õhtu Saturday Night Soul võõrustab sel korral New York'i Bronx'i linnaosast pärit Amun-Re koos tema bändiga The Phat Sphinx.

Lisaks bändile hoolitseb muusikavaliku eest DJ Quest & San Antonio.


Musta lipsuga pääseb laupäeval Clazzi tasuta ja 100-le esimesele piletiostjale tervitusjoogiks spetsiaalselt Saturday Night Souli jaoks valmistatud shotti!

04.11, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Anna Kutšinskaja Quintet / DJ Kashu

Jazz, Groove, Swing

Anna Kutšinskaja on noor laulja, kes on lõpetanud G. Otsa nimelise muusikakooli pop-jazz laulu erialal. Ta katsetab aktiivselt erinevates muusikalistes stiilides, osaleb festivalidel ja konkurssidel. Seekord astub Anna lavale kavaga, mis koosneb peaasjalikult džässist ja groove'ist. Äratundmise rõõmu pakuvad lood bebopi ajastust, mis on värskemaks ja erksamaks seatud. Mitmekülgne kava ei jäta külmaks ei kuulajat tänavalt ega suurt jazziarmastajat.

Anna Kutšinskaja (vokaal)
Vladimir Vysotsky (klahvpillid)
Kaarel Liiv (bass)
Martin Matt (kitarr)
Boris "Borka" Hrebtukov (trummid

22 DJ Kashu
23 Anna Kutšinskaja Quintet

Pilet 6.50 eur

05.11, laupäev kell 22 / LIVE 23
Saturday Night Soul: Amun-Re & The Phat Sphinx (USA/SWE/EST)

Soul, Jazz, Funk

New York'i Bronx'i linnaosast pärit Amun-Re kasvas üles muusika keskel - artistide nagu Nina Simone, Marvin Gaye, Sam Cooke, Billie Holliday, Ray Charles, Morgana King, Donny Hathaway, Sarah Vaughan, Aretha Franklin, Teddy Pendergras, Carmen McRae laulud ümbritses teda terve lapsepõlve. Jazz, gospel, blues, soul ja funk kõlasid kodus, raadios ja tänavatel ning need stiilid on temaga jäänud tänaseni. Kuigi Amun-Re on edukalt karjääri teinud ka teistes eluvaldkondades (sport, teater, film, fotograafia, ajakirjandus jpm), on laulmine alati tema elust väga suur osa olnud. Lisaks lugematutele esinemistele klubides ja kirikutes on Amun-Re laulnud ka kahes muusikalis - Hair ja The Wiz. Oma tähtsaima lauluõpetajana nimetab ta salvestajat - oma karjääri algusest tänaseni lindistab Amun-Ra kõik oma esinemised.

Amun-Re (vokaal)
Felipe Robles (kitarr)
Derek January (bass)
Micke Haglund (klahvpillid)
Paulo Murga (perkussioon)
Boris "Borka" Hrebtukov (trummid)

22 DJ Quest & San Antonio
23 Amun-Re & The Phat Sphinx

Musta lipsuga sissepääs tasuta. Esimesele 100-le piletiostjale tasuta tervitusshot!

Pilet 6.50 eur

06.11, pühapäev kell 21
SELECTS - Hannes Kalamäe

Jazz

Pühapäeviti mängivad erinevad külalised Clazzis oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on dj-d, muusikud, näitlejad, poliitikud, melomaanid, džässieksperdid, avaliku elu tegelased - inimesed, keda ühendab armastus muusika vastu.

Sel korral on külaliseks Hannes Kalamäe, keda võib pidada üheks Eesti jazzplaadikeerutajate põlvkonna esimeseks meheks. Lisaks pikaajalisele DJ tööle Eestis ja välismaal, on Kalamäe andnud suure panuse jazzmuusika tutvustamisele ja populariseerimisele aastatel 1999-2004 Raadio 2-s, juhtides puhtalt jazzmuusikale keskendunud saadet "Sessioon".

Sissepääs TASUTA!

07.11, esmaspäev kell 21
Unplugged: Mikk Tammepõld & Laur Joamets

Jazz

Ansambel Dramamama-le aluse pannud laulja Mikk Tammepõld ja kitarrist Laur Joamets esitavad akustilist bluesi ja rock-klassikat.

Sissepääs TASUTA

08.11, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv