Jõulud Avinurme Puiduaidas!

09.11.2011
Avinurme Puiduait pakub jõulude eel ja ajal meeleolukaid ajaveetmisvõimalusi nii lastele kui kollektiividele ja sõpruskondadele.

Soovite veeta töökaaslaste või sõpruskonnaga jõulude eel mõnusalt aega hubases keskkonnas ning mõnusalt rahvuslikus miljöös. Astuge hetkeks välja oma igapäevaaskeldustest, avastage Avinurme ning tulge puiduaita. Meie juures saate osa kohalikust elulaadist, mis põhineb unikaalsel puidukäsitööl ning saate turgutada oma lõhna- ning maitsemeeli.

Õpetame valmistama pühadekaunistusi ja mesilasvahast küünlaid või värskendama oma ideid maitsva piparkoogitaigna kokkusegamiseks. Katame teile pühadelaua ning pakume võimaluse leida kingikotti omanäoline üllatus oma lähedastele või sõpradele. Oleme valmis vastu võtma kuni 70- liikmelisi gruppe ning paneme kokku programmi vastavalt teie soovidele ja võimalustele.

Puiduaidas on võimalik:
- Tutvuda puiduaida ning kohalikul puidukäsitööl põhineva elulaadi ja toodetega
- Osaleda erinevates õpitubades
- Süüa maitsvat jõululõunat ning lüüa kasvõi tantsu

Puiduait viib läbi erinevaid õpitube: korvipunumine, laastust kaunistuste valmistamine, leivaküpsetamine, kalossile maalimine, viltimine, küünalde meisterdamine, puidule maalimine, piparkookide küpsetamine ja kaunistamine.


Kutsume ka oma väikeseid sõpru jõulude eel külla, et tutvuda kohaliku puidust käsitööga, osaleda jõulukaunistuste valmistamise õpitoas ning jõululauas keha kinnitada.

Pakett sisaldab:

- Tutvumist puiduaida ning puidust käsitööga
- Puidust jõulukaunistuste valmistamise õpituba
- Jõululõunat

Õpitoas valmistatakse juhendaja näpunäidete järgi puidust jõulukaunistusi, milleks on laastudest jõulupallid ning jõulutähed. Jõulupallide valmistamiseks antakse lastele eelnevalt värvitud laastud ning õpitoa käigus valmistatakse nendest uhked jõulupallid. Lisaks õpitakse laastudest jõulutähti lõikama ja kokku seadma.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Ida-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv