Sokos Hotel Virus saab Copterline’i piletid soodsama hinnaga

09.11.2011
Copterline avas teisipäeval, 8. novembril Sokos Hotel Viru fuajees müügipunkti, kust on võimalik osta Copterline’i pileteid.

Copterline on ainus Euroopas liinilende teostav kopterifirma ja lendab Tallinna ja Helsinki vahel argipäeviti mõlemas suunas viis korda, lisaks on võimalik broneerida ka erilende. Lennu kestus on vaid 18 minutit / suund.

„Sokos Hotel Viru asukoht Tallinna linnasüdames ja hea ligipääs on põhjuseks, miks valisime piletimüügipunktiks just selle hotelli,“ ütles Copterline OÜ juht Tõnis Lepp. „Soovime olla alati võimalikult klientide lähedal ja see puudutab nii piletimüüki kui kopterite väljumiskohti.“

Müügikohas Sokos Hotel Viru sissekäigu kõrval hakatakse müüma lisaks kopteripiletitele ka muud turistidele vajalikku ja huvipakkuvat. Müügipunkt on avatud iga päev 10.00 – 18.00.

„Meie hotelli jaoks on väärtuslikud kõik lisateenused, mis kergendavad või muudavad huvitavamaks meie klientide viibimise Tallinnas,“ ütles Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar. „Copterline on uus ja innovaatiline turismiteenus ja ootame koostöölt väga head tulemust.“

Copterline OÜ emaettevõte FastClass Oy on Soome kontsern, mis tegeleb kopterite hooldusega, kopteriterminali käitlusega Helsingis ja transportteenuste pakkumisega minibussidel. Lennutegevuse eest vastutab Copterline OÜ.

Copterline kasutatav helikopter AW 139 on meeldivalt vaikse salongiga, turvaline ja avar. Helikopteri meeskonnad on väga kogenud, sooritades liinilenduritele omaselt treening- ning kontrolllende kaks korda aastas AW139 helikopteritega autentselt sarnastel simulaatormasinatel.

AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, kes tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Hotellis on 516 hotellituba, kaasaegne konverentsikeskus, suur restoranimaailm, Eesti esimene hotellimuuseum, ilukeskus ja saunad. Sokos Hotel Viru on Eesti suurim hotell, mis majutab korraga enam kui 1000 inimest. Järgmisel aastal täitub hotellil 40. tegutsemisaasta.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"täpselt ei mäleta kuud, aga olin seal konverentsil, kavatsen veel külastada ja kindlastio varieteed vaadata, külastasin varieteed 35... (5.0)" Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv