Mittekirurgiline lifting (termolifting) – kestev noorendav efekt.

15.11.2011
Esimesed vananemistunnused teevad naised ebakindlaks - „kottis“ silmaalused, lõtvunud nahk, kortsud, laienenud poorid, lisaks venitusarmid, tselluliit. Kes meist ei tahaks neist vabaneda!
Laserravi kabinet Silkyway pakub lahenduse – RF e. raadiosageduslik lifting - see on uusim meetod näonaha noorendamiseks, pinguldamiseks ning kortsude silumiseks ilma kirurgilise sekkumiseta, komplikatsioonideta ja pika taastumisajata. See on suurepärane protseduur ravimaks karedat, ebaelastset, vananevat näo-, käe-, kaela- ja dekolteenahka.

Milles seisneb raadiosageduste noorendava jõu saladus?

Raadiosageduse (Radio Frequency- RF) kasutamine kosmetoloogias on üks viimaseid avastusi. RF Lifting on koondanud endasse kõige juhtivamad RF-teraapia tehnoloogiad - termolifting, raadiosageduslik lifting, tehnoloogia THERMACOOL.
Nahk koosneb kolmest kihist: pealisnahk ehk epidermis, pärisnahk ehk dermis ning nahaalune rasvkude. Naha sügavam kiht - dermis - sisaldab suurel hulgal kollageeni, mille kiud moodustavad nahka toestava võrgustiku ja vastutavad naha tugevuse, tekstuuri ja elastsuse eest. Vananev nahk muutub õhemaks, hapramaks, kortsuliseks ja ebaühtlaseks eelkõige seetõttu, et naharakkude jagunemine aeglustub ning kollageeni ja elastiini tootmine väheneb. Stimulatsiooni abil saab seda protsessi osaliselt tagasi pöörata ning kollageeni tootmist suurendada. Ravi eesmärk on noorendada olemasolevat kollageeni ning stimuleerida uue tekkimist.
RF Lifting aparaadi abil toimub kudede sügavsoojendamine kontrollitava võnkesagedusega elektromagnetlainete abil. Samal ajal, kui raadiolained soojendavad sisemisi kudesid, on naha pealmine kiht - epidermis - kaitstud jahutava geeliga, kuid kaitstud eelkõige tänu soojuse ja energia ülekandmisele naha sügavamatesse kihtidesse ning nahaalustesse rakkudesse. Vastupidiselt teistele termilistele protseduuridele (IPL impulssvalgusravi, laser, infrapunakiirgus) epidermis ja lihaskude ei kuumene. See välistab naha kahjustamise või kuumusest tingitud ärritusnähud. Protsess ise on täiesti valutu. Toimub kollageenikiudude lühenemine dermise sügava kontrollitava soojendamise mõjul. Selle tulemuseks on nähtav näo- ning teiste piirkondade naha pinguldumine. Peale protseduure toimub võimas uue kollageeni moodustumise stimuleerimine nahas ning selle sügavamates kudedes.
Meetod on spetsiaalselt välja töötatud selle jaoks, et aidata närtsival nahal taastada endist noorust ja elastsust. See võimaldab sõna otseses mõttes koheselt tunnetada naha kokkutõmbumist juba peale esimest protseduuri. Kuid väga tähtis aspekt sealjuures on see, et raadiosagedusliku kiirguse tulemusel toimub nõrgenenud ja väljaveninud kollageenkiudude asemele uute moodustumine.
Protsess ise sarnaneb „dominoprintsiibile“, kuna naha paranemine kestab pärast protseduuri veel pool aastat ja isegi kauem, mille jooksul toimub pidev naha ja nahaaluste kudede tugevnemine. Tänu just nimelt sellele on pinguldusefekt üsna pikaajaline. Raadiolainete mõjutusel tekkinud soojuse bioloogilise toime tulemuseks on kollageenkiudude momentaalne lühenemine ja sellele järgnev pikenemine 4-6 kuu jooksul.

RF Liftingu võimalused.
• Mittekirurgiline ja loomulik naha pinguldamine ilma nahka mehaaniliselt venitamata
• Venitusarmide eemaldamine
• Vananemisest ja järsust kaalulangusest tingitud lõtvunud naha pinguldamine
• Tselluliidist vabanemine
• Näonaha pinguldamine, sealhulgas „kottis“ silmaalustest vabanemine
• Aeglase verevarustuse ergutamine ja vedelikupeetuse leevendus
• Naha rikastamine hapniku ja toitainetega
Aparaadid, mida meetodi puhul kasutatakse, võimaldavad läbi viia protseduure nii näonahal kui ka keha teistel piirkondadel, lahendades mitmesuguseid probleeme, nagu näonaha ja silmaümbruste piirkonna närtsimine, naha elastsuse kadumine peale sünnitust ja kiiret kõhnumist, naha väljavenimise peale rasvaimu või teisi plastilisi operatsioone (nn „rippuv nahk“).
RF Liftingu eelised
Valutu protseduur, seega ei ole vaja ei valuvaigisteid, tuimesteid ega jahutavaid geele protseduuri eel ega järel.
Loomulikkus - protseduur stimuleerib loomulikku noorendusmehhanismi – nimelt algab kiirem uue kollageeni tootmine nahas. Tulemusena näevad inimesed, kes on läbinud raadioliftingu protseduuri välja värskemad ja nooremad ilma, et nahal oleks näha mingeidki mehaanilise venituse jälgi. Kortsud nahal täituvad pidevalt nahas tekkiva uue kollageeniga. Erinevalt kirurgilistest protseduuridest ei muutu nahk õhemaks - see on naha mehhaanilise venituse tulemus.
Ei ole taastumisaega ega mingeid hooajalisi vastunäidustusi. Kuna raadiolifting ei ärrita nahka, ei ole vaja mingit taastumisperioodi ega ole vaja vältida päevitamist enne ega pärast protseduuri.
Ohutu ja sobiv kõigile. Raadiloainete abil naha pinguldamine ei põhjusta mitte mingeid allergilisi reaktsioone ja ei ole kordagi täheldatud individuaalset talumatust. Protseduuri võib soovi korral kombineerida teiste protseduuridega: koorimised, fotonoorendus jne.
Kiired tulemused ja pikaajaline efekt. Enamikel juhtudest piisab soovitud efekti saamiseks 2-6 protseduurist. Uurijad on tõestanud, et naha noorenemine toimub „kõige parema stsenaariumi järgi kõigist võimalikest“ – rakkude loomuliku stimuleerimise teel, mille tulemuseks on pikaajaline naha pinguldumine neis piirkondades, kus on märgata elastsuse ja tugevuse kadumist.
Hetkel on termolifting (RF Lifting) üheks populaarsemaks protseduuriks kosmetoloogias – selle efektiivsus on mitmekordselt testitud.
Laserepilatsioon – kiire, ohutu ja kindel.
Stiilse tütarlapse bikiinipiirkond peab olema sile. Seda nõuab mood, seda soovivad mehed. Kui olete kompleksivaba inimene, siis on see teema Teie jaoks eriti aktuaalne. Tundke ennast kindla ja ihaldusväärsena.
Karvade laserepileerimist kasutatakse peamiselt kosmeetilise efekti saavutamiseks, kuid ka meditsiiniliste näidustuste korral, nagu sissekasvanud karvad, nahaärritused ja põletikud pärast habemeajamist.
Ükski teine karvaeemaldamise meetod ei suuda võistelda lasermeetodiga, kuna see on kiire, ohutu ja kindel. Tänu sellele meetodile karv mitte ainult ei irdu, vaid karvasibul purustatakse ja karv enam ei kasva.
Ebasoovitavaid karvu eemaldatakse keerulise ja targa aparaadiga, mis on seadistatud nii, et laserkiir neeldub pigmendis melaniin, mida on rohkesti tumedates karvades. Hävivad karvasibulad, mis on aktiivses kasvufaasis ning mis moodustavad kõigist karvadest 15-20 %. Sellepärast on püsiefekti saavutamiseks vaja teha läbi mitu protseduuri intervalliga 1-2 kuud, hävitades iga kord uuesti kasvu alustanud karvad.
Lasermeetod on täiesti ohutu, see ei kahjusta nahapinda ning süsteemi jahutusseade hoiab ära väikseimagi põletuse. Seejuures puudub otsene kontakt nahaga, mis välistab viirusinfektsioonid (sh kollatõbi ja AIDS).

http://www.silkyway.ee





skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv