Estonian Nature Tours: Eesti köögi tutvustamine

15.11.2011
Peame oma loodusreiside korraldamisel väga oluliseks koostööd kohaliku kogukonnaga. Vahetu kogemus, mille külastaja saab ehedal talupiknikul maainimesega juttu ajades ja temalt käsitööd või aiasaadusi ostes, ei ole võrreldav ühegi gurmeerestorani lõunaga. Seepärast kutsume Teid üles rahvuskööki iseloomustavate roogade tooteesitlustel.

Eesti Konkurentsieeliste Konverentsisarja raames korraldavad Libertas Instituut MTÜ, meie rahvuskööki iseloomustavate roogade praktilised tooteesitlusi võimaldavad üritused neile, kes sooviksid pakkuda oma retsepti järgi valmistatud rahvusliku aktsendiga toitu tutvustamiseks välismaa klientidele.

Esitlusele tuleva rahvusliku aktsendiga roa loomise eelduseks on, et Teie esitatud retsept valituks asjatundjate poolt, misjärel peaksite olema valmis esitlema Eesti rahvusliku kööki esindava roa valmistamist ise(inglise keeles).

Osalema on teretulnud kõik - nii asjaarmastajad kui profikokad, nii kodused turismiköögid kui restorani-köögid. Meie üritus ei ole ainult niiöelda eliidi või tippkokkade asi. Me otsime autentset Eesti köögi rahvusliku maitse ainuomast sähvatust...

Loe rohkem Estonian Nature Tours'i blogist: http://estoniannature.blogspot.com/2011/11/eesti-koogi-tutvustamine.html

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv