Clazz Restoran & Club uudised 17.-22. november

17.11.2011
Uus talvemenüü!
Talv pole enam mägede taga ja käesolevast nädalast pakume lisaks suurepärasele elavale muusikale ka soojendavaid talviseid maitseid. Uuest hooajalisest menüüst soovitab meie peakokk Emmanuel Wille proovida kreemist kõrvitsasuppi oliivigrissiiniga ja suussulavat eelrooga, milles on kolmel eri moel valmistatud lõhet. Traditsioonilist Eesti jõulurooga otsivale külalisele pakume aeglaselt küpsetatud seakaelakarbonaadi sinepikastmes koos koduse hapukapsa ja kõrvitsaga. Vastupidiselt pisut ebatraditsioonilisema talvise pearoana pakume aga smooritud küülikut, mille lisandiks ürdid, metsaseenekaste ja juustune kartulikook. Magusasõpradele soovitame aga kindlasti proovida meie uut kamavahuhõrgutist kirssidega ja creme brule`d talviste vürtsidega.

Laua broneerimiseks kirjutage meile aadressile clazz@clazz.ee või helistage numbrile 6279022.

17.11, neljapäev kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Rebecca Kontus, Mairo Marjamaa, DJ Erkin Antov

Groove, Funk, Soul

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodsad elektroonilised klubibiidid - sel korral souli, r&b ja groove'i võtmes. DJ Erkin Antov valib muusikat 22-04, kell 23.00 liituvad temaga Rebecca Kontus (vokaal) ja Mairo Marjamaa (saksofon).

Sissepääs TASUTA!

18.11, reede kell 22 / LIVE23
It's About You: James Werts & Virgo Veldi Band

Funk, Groove, Soul

Saksofonist Virgo Veldi lõpetas 1988. aastal Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli Villu Veski ja Olavi Kasemaa juhendamisel ning jätkas õpinguid Kasemaa juures Tallinna Konservatooriumis, omandades bakalaureusekraadi 1993. aastal. 2004. aastal lõpetas Veldi Sibeliuse Akadeemia magistriõppe, kus tema juhendajaks oli Pekka Savijoki. Solistina on Virgo Veldi esinenud selliste kollektiivide ees nagu Eesti Riiklik Sümfooniaorkester, Tallinna Kammerorkester, Eesti Muusikaakadeemia Sümfooniaorkester, Eesti Raadio kontsertorkester ja Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli String Orchestra. Ta on teinud koostööd dirigentide Vello Pähni, Andres Heinapuu, Mati Põdra, Peeter Sauli, Aleksander Rjabovi ja Tarmo Leinatammega. Lisaks klassikalisele muusikale on ta tegutsenud aktiivselt ka teistesse žanritesse kuuluvate projektidega. Koostöös James Wertsiga mängitakse Clazzis hoopis jazzi, souli, funki ja reggaet!

James Werts - vokaal
Virgo Veldi - saksofonid
Karl Kanter - kitarr
Joel Remmel - klahvpillid
Kaarel Liiv - bass
Dmitri Nikolajevski - löökpillid

22 DJ Hannes Kalamäe
23 James Werts & Virgo Veldi Band

Pilet 6.50 Eur

19.11, laupäev kell 22
The DO: Drummie & Orav

Disco, Funk, Groove

Tunnustatud melomaanid, promootorid, raadiohääled ja DJ-d Drummie & Orav on kõrvaklappe jaganud juba pea 15 aastat. Vahetanud kohti, stiile ja kahtlemata ka klappe. Samas pole nagu midagi muutunud. Nii et jätame hüperboolid ja haibi koju ning võtame kaasa kotitäie parimaid kaheteisttolliseid vinüülplaate. On discot, on souli, on seda, mida teate kõik, ja seda, mida ainult nemad. On tantsimiseks, on kuulamiseks, on nautimiseks! Do the DO!

Diskokuulid lähevad keerlema kell 22.00 ning nagu igale diskopeole kohane, jagame sel õhtul erijoogina salakavalat Viru Valge diskobooli - klaasikese saab lunastada vaid 2€ eest!

Pilet 6.5€ / Flaieriga ja FB attending 4€

21.11, esmaspäev kell 21
Blue Monday Blues: L.R. Phoenix & Henry V (UK / FIN)

Blues

L.R.Phoenix on pärit Londoni lähedalt Crawley’ linnast, kuid elab juba aastaid Põhja-Karjala metsades ning on hiljuti Eestit väisanud Soome alternatiivbluusiguru Black River Bluesmani kälimees. Alustanud oma lauljakarjääri metalibändides, avastas Phoenix läinud kümnendil Mississippi Hill Country bluusi ning on tänaseks esinenud suurtel bluusifestivalidel nii Soomes (Puistoblues, Rauma Blues), Eestis (Augustibluus), Leedus (Bliuzo Naktys), Poolas (Rawa Blues), Saksamaal (Verdener Blues & Jazz), Prantsusmaal (Blues Autour du Zinc) kui Itaalias (Roots’n’Blues).

Senised salvestused on tehtud üksi (“Black Cat Bone”, 2007), duona koos trummar Mr. Mo’ Helliga (“Hypnotic Songs Of The Forgotten Dead”, 2007 ja “Wrecked”, 2009) või triona koos Helli ning folgiviiuldaja Honey Lake’iga (“Jumper On The Line”, 2010). Muuhulgas laulis Phoenix tausta 2009. aasta Eesti Muusikaauhindadel bluusi kategoorias kandideerinud Bullfrog Browni albumil “Moon and Central” ning õpetab Niemise muusikakoolis lastele kitarri; ise kasutab ta viimasel ajal sladkitarri mängides traditsioonilise toru asemel taskunuga.

www.lrphoenix.com

Sissepääs TASUTA!

22.11, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv