Breuning on Saksamaa number üks laulatussõrmuste ja ehete tootja!

22.11.2011
Tippkvaliteet on prioriteet number üks! Breuning, kellel on 80 aastat kogemusi ehete valmistamisel, toodab hoolika arendamise ja täpse tööga laulatussõrmuseid, mis on tuntud oma detailirohkuse ja kvaliteedi poolest.

„BREUNING-i abielusõrmuseid luues, tagame täiuslikuse kuni viimase detailini“ ütles BREUNING GmbH müügijuht Patric Gettmann, Pforzheim. Kas on asi disainis, materjali või metalli valikus kuni töötlemiseni välja, garanteerib BREUNING algusest peale tippkvaliteedi igas töövaldkonnas ja tootmisprotsessis.

Breuning arendab abielusõrmuste spetsiaaltehnoloogiat optimaalse vastupidavuse ja vähima kulumise saavutamiseks.
„Mida kvaliteetsem on sõrmuse materjali koostis, seda väiksem on kulumine“. Seetõttu on Breuningi sõrmusespetsialistid välja arendanud ainulaadse tehnoloogia abielusõrmuste vastupidavuse suurendamiseks. Breuning garanteerib kohese tulemusena kõigi kullasulamite minimaalse tugevuse 210 HV (Vickersi järgi). Enamusel Breuningi toodetud abielusõrmustel on saavutatud maksimumväärtus 280 HV. Neid väärtusi kinnitavad meie abielusõrmuseid kontrollinud kaks iseseisvat asutust: rafineerimistehas Heimerle & Meule ning Pforzheimi ülikooli juveelitehnoloogia instituut Saksamaal.

Breuning on uhke oma paagutatud mitmevärviliste abielusõrmuste 210 HV vastupidavuse üle. See on eriti silmapaistev tulemus, arvestades asjaolu, et konkurentide tavapärasel meetodil valmistatud, paagutatud ühe- või mitmevärviliste abielusõrmuste tugevus jääb vahemikku 150–190 HV.

Ainulaadne vastupidavus

Breuningi abielusõrmuste positiivsed küljed on selged. Tänu kulumise märgatavale vähenemisele on Breuningi abielusõrmused vastupidavamad, pälvides nii meie partnerite ja klientide tõelise rahulolu. Breuningi vastupidavusgarantii kehtib kõigi kullasulamite puhul ning (Breuningi) abielusõrmuste suure mudelivaliku hinnatasemetel. www.breuning.com

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv