Clazz Restoran & Club uudised 24.-29. november

24.11.2011
Clazz kutsub teid kõiki laupäeval, 31. detsembril Tiffani'sse õhtustama, kust algab sõit ajamasinaga uue aasta hommikusöögile.

Alustame šikkidest 60-ndatest, kus kohtuvad kleidisabade sahinal ning mansetinööpide helkides tõeliselt naiselikud naised ja mehelikud mehed. Tiaaride säras ning parfüümihõngus tõstame shampuse klaasid glamuurse viiekäigulise õhtusöögi kõrvale, et oleks jaksu ja meeleolu tantsida uue aasta varaste hommikutundideni. Õhtustamise kõrvale tõstab tuju elegantne jazz, mis pidustuste kõrval tõuseb hoogsaks svingiks ning armastatud estraadiks! Õhtusöögi meeleolu eest hoolitsevad Marvi Vallaste ja Laur Joamets.

Kohtade broneerimiseks palume Teil kirjutada aadressile clazz@clazz.ee või helistada telefonil 6279022

24.11, neljapäev kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Anneliis Kits, Keio Vutt, DJ Erkin Antov

Groove, Funk, Soul

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral souli, groove'i ja funki võtmes. DJ Erkin Antov valib muusikat 22-04, kell 23 liituvad temaga Anneliis Kits (vokaal) ja Keio Vutt (saksofon)

Sissepääs TASUTA!

Algus 22, live 23

25.11, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Uku Suviste & Marjamaa Brothers

Groove, Soul. R&B

Marjamaa Brothersile panid aluse kaks ülimusikaalset venda – klaverigeeniusest Holger Marjamaa ja Mairo Marjamaa, keda hetkel peetakse Eestis tõusvaks saksofonitäheks. Mõlemad Marjamaad on musitseerinud paljude maailmanimedega: Mairo koos smooth jazzi staari Eric Marienthali ja Dean Browniga, Holger koos maailmaklassi kuuluva Lee Pearsoniga. Nende muusika liigub smooth jazzist souli ja RnB-ni, mõjutajateks Georg Duke, Nelson Rangell, Chick Corea ja Pat Metheny. Bändi repertuaaris on omaloomingut, funki, souliklassikat ja R&B-d. Külalissolistiks Uku Suviste!

Uku on pärit muusikute perest, onu Väino Puura ja tema abikaasa Sirje Puura on tuntud ooperilauljad Eestis. Ema Heli Suviste (Puura) lõpetas Tallinna Riikliku Konservatooriumi klassikalise laulu erialal. Uku on õppinud 21. keskkooli muusikakallakuga klassis ja Tallinna Muusikakoolis klaveri erialal, hiljem Georg Otsa Nimelises Muusikakoolis pop-jazz laulu erialal. 2006. aastal astus Uku Berklee Muusikakolledzisse laulu ning muusikaproduktsiooni erialale ning täiendas end poolteist aastat. Uku on kaasa teinud mitmetes muusikalides: „Oliver Twist“ , „Chicago“ ning Georg Otsa Muusikakooli muusikalis „West Side Story“, mängides viimases Tony rolli. Ta on aktiivselt tegelenud ka muusika kirjutamisega. Originaal laul „Never Have To“ võitis 2004 aastal Uno Naissoo Nimelisel Noorte Loominguvõistlusel Uno Naissoo eripreemia. Kuuehäälne a capella vokaalansambliseade „Sõbrad“ võitis järgmisel aastal samal konkursil teise koha. Ning lugu „Refreshing“ võitis 2008 aastal samal konkursil esimese koha. 2010. aasta suvel osales Uku Jurmalas peetaval Venemaa suurimal laulukonkursil “New Wave”, kus saavutas kolmanda koha. Lauluvõistlust näidati televisioonis 31 riigis ning kokku kandideeris võistlusele sel aastal enam kui 12000 lauljat.

22 DJ Sander Mölder
23 Uku Suviste & Marjamaa Brothers

Pilet 6.50 EUR

26.11, laupäev kell 22
Call The Doctor: Rhythm Doctor (UK), Luber Jimenez (Cuba), Tanel Kuusk

Jazz, Boogie, Afrobeat

Rhythm Doctor'i autoriõhtu! Birminghamist pärit Rhythm Doctor (kodanikunimega Chris Long) peab DJ-ametit juba üle 30 aasta. 1990-ndate aastate teises pooles pani ta alguse ühele Eesti kõikide aegade edukaimale ja mõjukaimale klubiüritusele Mutant Disco. Enne kui Rhythm Doctor Eestisse jõudis, oli ta kodumaal jõudnud juba palju korda saata. 1976. aastal esines Long esimest korda DJna, mängides Coventry ülikoolis punkrokki, reggae’t, funk’i ja diskot. 1986. aastal avas ta koos Jerry Dammersiga klubi 3A’s – Artist Against Aparthied. Londonis Covent Gardenis tegutsenud klubis esinesid Soul II Soul, Norman Jay, Tim Westwood, Coldcut. Peatükk Londoni klubimuusikaajalukku oli kirjutatud. Paar aastat hiljem hakkas laineid lööma house-muusika ja ka siin oli Longil oma osa. Tema asutatud klubi kandis nime «Feel Real» ja seal käis esinema pea iga USAst pärit house-kuulsus. Eestis on ta olnud seotud mitmete tähelepanuväärsete klubiürituste ja - sündmustega, muuhulgas aitas ta käivitada legendaarset klubi Spirit. Oma autoriõhtul mängib Chris oma kõikehõlmavast plaadikogust hoolikalt valitud pärleid - jazzist soulful house'ini, diskot ja funkist afrobeat'ini.

Pilet 6.50 EUR

28.11, esmaspäev kell 21
Jam Session

Jazz

Clazzi igakuine jam session on kogunemispaigaks jazzmuusikutele üle Eesti ning alati tekib põnevaid kooslusi ja koosseise ning ainulaadseid ja kordumatuid musikaalseid hetki. Kui soovid musitseerida, siis teata oma tulekust music@clazz.ee!

Sel korral veab jämmi käima koosseis Mairo Marjamaa (saksofon), Holger Marjamaa (klahvpillid), Heikko Remmel (bass) ja Boris "Borka" Hrebtukov (trummid).

Lausudes võlusõna "MUTABOR", maksab õlu ja siider sel õhtul vaid 1.6€!

Sissepääs TASUTA!

29.11, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv