Estonian Air hakkab lendama Viini ja Hannoveri

24.11.2011
Estonian Air lisab järgmise aasta kevadel oma lennugraafikusse kaks sihtkohta Euroopa olulistesse transiidikeskustesse - 25. märtsil algavad otselennud Viini kuus korda nädalas ning 2. aprillil Hannoveri kuus korda nädalas.

Järgmisel aastal avab Estonian Air mitu uut lennuliini ja tihendab lennugraafikut nii Euroopa tähtsaimatesse linnadesse kui ka Põhjamaade vähem tuntud piirkonnakeskustesse. „Uute sihtkohtade valikus on määravaks arendada Tallinnast sõlmlennujaam, et pakkuda paremaid lennuühendusi Eesti ja Euroopa erinevate linnade vahel ning tuua Tallinna lennujaama rohkem transiitreisijaid, kes kasutavad seda ümberistumiskohana jätkulendudele suundumisel,“ märkis Estonian Airi president Tero Taskila.

„Viin on oluline transiidikeskus, mille kaudu on meil tulevikus võimalik katta Balkani ja Lõuna-Euroopa regioonid. Austria, mis on tuntud oma erinevate puhkamisvõimaluste poolest, pakub muuhulgas ka häid suusatamise ja linnapuhkuse võimalusi,“ selgitas Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras otsuse tagamaid.

Lennugraafik Tallinn-Viin-Tallinn liinil alates 25. märts 2012:

Väljumine / Saabumine
Esmaspäev, kolmapäev, reede OV191 Tallinn 7:00 Viin 8:10
Teisipäev, neljapäev, pühapäev OV193 Tallinn 17:45 Viin 18:55
Esmaspäev, kolmapäev, reede OV192 Viin 9:35 Tallinn 12:45
Teisipäev, neljapäev, pühapäev OV194 Viin 19:45 Tallinn 21:55

„Teine uus sihtkoht – Hannover- on geograafiliselt väga sobiva asukohaga, asudes Saksamaa keskosas. Samuti on seal Deutsche Bahni suurim keskus, mis pakub Hannoverist edasisõitmiseks väga häid rongiühendusi Saksamaa teistesse linnadesse ja ümberkaudsetesse riikidesse, kuhu on võimalik jõuda kuni kahe tunni jooksul. Pileteid Deutsche Bahni laia raudteevõrgustiku sihtkohtadesse müüakse suuremates reisibüroodes koos piletitega Estonian Airi lendudele,“ märkis Rauno Parras.

Lisaboonusena saavad Estonian Airi Tallinnast Hannoveri lendavad kliendid kuni 24.03.2013. HannoverCardi ja tasuta pääsme Hannoveris toimuvatele messidele. HannoverCard, mille saab pardakaardi esitamisel Hannoveri lennujaama infoletis, on reisikaart, mis võimaldab sõita kõigis Greater Hannoveri (GVH) transpordivõrgustikku kuuluvates bussides ning S-Bahni rongides ja trammides.

Lennugraafik Tallinn-Hannover-Tallinn liinil alates 2. aprill 2012

Väljumine / Saabumine
Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede, pühapäev OV167 Tallinn 13:10 Hannover 14:05
Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede, pühapäev OV168 Hannover 14:35 Tallinn 17:30

Ühe suuna hind Tallinnast Viini ja Hannoveri on alates 59.9 eurost ning Viinist Tallinnasse alates 74.66 eurost ja Hannoverist Tallinnasse alates 70.95 eurost, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt www.estonian-air.ee. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

Estonian Air teenindab Tallinna-Viini ja Tallinna-Hannoveri liini 88kohalise CRJ900 NextGen lennukiga. Tallinna-Viini lend kestab 2 tundi ja 10 minutit. Tallinna-Hannoveri lennu kestvus on 1 tund ja 55 minutit.

Estonian Airi strateegia keskmes on Eesti parem ühendamine maailmaga ja sel viisil riigi rahvusvahelise konkurentsivõime tõstmine. Aastatel 2012-2013 keskendub Estonian Air oma positsiooni tugevdamisele koduturul ja lähiriikides. See võimaldab ettevõttel suurendada koduturgu, saavutada jätkusuutlik kasv ja parandada oma majandustulemusi.

Lisainfo ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 16 101 ja reisibüroodest.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv