Clazz Restoran & Club uudised 1.-6. detsember

01.12.2011
Clazz kutsub Teid laupäeval, 31. detsembril Tiffany´sse õhtustama, kust algab sõit ajamasinaga uue aasta hommikusöögile.

Alustame šikkidest 60ndatest, kus kohtuvad kleidisabade sahinal ning mansetinööpide helkides tõeliselt naiselikud naised ning mehelikud mehed.

Tiaarade säras ning parfüümihõngus tõstame šampuseklaasid glamuurse viiekäigulise õhtusöögi kõrvale, et oleks jaksu ja meeleolu tantsida uue aasta varaste hommikutundideni.

Õhtustamise kõrvale tõstab tuju elegantne džäss, mis pidustuste käigus kasvab hoogsaks svingiks ning armastatud estraadiks!

Kohtade broneerimiseks palume Teil kirjutada aadressile clazz@clazz.ee või helistada telefonil 6279022

Aastavahetuse õhtusöögi menüüga saab tutvuta Clazz'i koduleheküljel või Facebookis.

01.12, neljapäev kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Fried Funk Soundsystem w/ Marvi Vallaste & Mairo Marjamaa
DJ Widenski

Groove, Funk, Soul

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral souli, groove'i ja funki võtmes. DJ Widenski valib muusikat 22-04, kell 23:00 liituvad temaga Marvi Vallaste (vokaal) ja Mairo Marjamaa (saksofon).

Sissepääs TASUTA!

02.12, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Marjamaa Brothers & Liisu Ots / DJ Erkin Antov

Jazz, Soul, R&B

Marjamaa Brothersile panid aluse kaks ülimusikaalset venda – klaverigeeniusest Holger Marjamaa ja Mairo Marjamaa, keda hetkel peetakse Eestis tõusvaks saksofonitäheks. Mõlemad Marjamaad on musitseerinud paljude maailmanimedega: Mairo koos smooth jazzi staari Eric Marienthali ja Dean Browniga, Holger koos maailmaklassi kuuluva Lee Pearsoniga. Nende muusika liigub smooth jazzist souli ja RnB-ni, mõjutajateks George Duke, Nelson Rangell, Chick Corea ja Pat Metheny. Bändi repertuaaris on omaloomingut, funki, souliklassikat ja R&B-d. Külalissolistiks Liisu Ots!

22 DJ Erkin Antov
23 Marjamaa Brothers & Liisu Ots

Pilet 6.50 eur

03.12, laupäev kell 22 / LIVE23
Blues Night: Dramamama
DJ Hannes Kalamäe

Blues

Dramamama alustas oma tegevust Tallinnas aastal 2008. Laulja Mikk Tammepõld ja basskitarrist Viljar Norman on varem tuntud ansamblist Brides in Bloom, kitarril noor andekas Tartu kitarrist Laur Joamets, trummidel Ott Adamson.

22 DJ Hannes Kalamäe
23 Dramamama

Pilet 6.50 eur

05.12, esmaspäev kell 21
Dance With Me: Erkki Otsman - Alma Latina

Ladina meloodiad

Karismaatiline Erkki Otsman astub üles kavaga "Alma Latina", mis koosneb peamiselt Hispaania ja ladina-ameerika lauludest - tangod, rumbad, bossad ja sambad. Teda saadavad Andranik Kechek klaveril, Tanel Liiberg kontrabassil ja Jaak Lutsoja akordionil.

Sissepääs TASUTA!

06.12, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Latin jazz, Brasiilia rütmid

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv