Maailma naljakaim kontsert-show esmakordselt Eestis!

02.12.2011
Tallinna Filharmoonia ja Enjoy Entertainment esitlevad:

22. detsembril kell 19 Estonia kontserdisaalis
MUUSIKUTEST KOOMIKUD IGUDESMAN JA JOO
KONTSERDIGA “A LITTLE NIGHTMARE MUSIC”


Unikaalne muusikaline komöödiashow, mis on täis virtuoossust, lummavat muusikat ning pentsikut ja ennekuulmatut huumorit.

Viiuldaja Alexey Igudesman ja pianist Richard Hyung-Ki Joo on ühteaegu kõrgetasemelised pillimehed ja võrratud näitlejad, kes toovad publiku ette muusiku õudusunenäo (A Little Nightmare Music) ehk erinevad äpardused, mis juhtuvad laval, proovis või lindistusel – http://www.youtube.com/watch?v=ifKKlhYF53w, http://www.youtube.com/watch?v=WOQaK7NHY-4

Oma show´ga on nad vallutanud juba kogu maailma – nende etteasteid on youtube´s jälgitud üle 25 miljoni korra, nad on toonud täismajad nii kuulsamates klassikalise muusika kontserdisaalides kui ka 18 000 inimest mahutavatel staadionikontsertidel. 2008. a augustis esinesid nad ka väga menukalt Eestis, Pirita kloostris toimunud Birgitta Festivalil, toona koos Gidon Kremeri ja orkestri Kremerata Baltica. Nüüd on nad tagasi, seekord kahekesi, kuid endiselt säravad ja vaimukad.

Koomikutest olemas ere fotomaterjal. Enne kontserti saaks nendega teha intervjuud skype´i vahendusel. Eestisse saabuvad nad 21. detsembri õhtul, siis saaks selle väga haruldase žanri esindajatega ka kohapeal intervjuud teha ning neid fotografeerida. Palume selleks eelnevalt aeg broneerida.

Tallinna Filharmoonia korraldatavatele kontsertidele on võimalik osta pileteid kõigis Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides üle Eesti, internetilehekülgedelt www.piletilevi.ee ja www.piletimaailm.com ning tund enne kontsertide algust kohapeal.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv