Vene Teater kutsub piletilaadale 5.-11. detsembrini

07.12.2011
Jõulu-eelsel ajal korraldab Vene Teater traditsioonilise piletilaada, mille raames on võimalik osta eriti soodsa hinnaga pileteid repertuaaris olevatele etendustele. Piletilaada ajal on repertuaaris olevate etenduste piletihinnad alates 5 eurost. Piletilaat toimub 5.-11. detsembrini.

Piletilaada piletihinnad Suures ja Väikeses saalis:


2012. aasta esietendused – soodustus 20%
2011. aasta esietendused – soodustus 30%
Repertuaaris olevad etendused – soodustus 40%

Väikese saali lastelavastused – soodustus 20%
Suure saali lastelavastused – soodustus 30%
Etendus „Rebasemuinasjutt“ - alates 10 eurost.

Soodustused ei kehti eriprojektidele, teiste teatrite külalisetendustele.
Iga soodustus kehtib eraldi, mitte soodustuste summana!
Soodustused ei kehti varasematele broneeringutele.

Kevadhooaja esietendused
10. veebruaril esietendub lastele „Lood siilikesele. Tõsi, me oleme alati“. Lavastuse loojad tahavad teatri vahenditega - näitlejate mäng, muusika, valgus, värvid, lavakujundus ja kostüümid – luua sellise imepärase maailma, kus inimene saab tunda, et ta on täiesti õnnelik, seda kasvõi üheks tunniks; maailma, kuhu inimene tahaks veel kord tagasi tulla.

2. märtsil müstifikatsioon-komöödia „Mängurid“ - hämmastava jõulisusega aja kaduviku kulgemise näitlikustamine. Kaardimängu taga surnukslöödud aeg on muutnud inimesed müstilisteks tegelasteks, siluettideks, varjudeks. Nüüd tegelevad need elustunud vaimud sellega, et ajavad mõnituste saatel hulluks oma järjekordse ohvri...

31. märtsil esietendub „Koera süda“. Üks põhjuseid, miks Bulgakovi „Koera süda“ leiab tee teatri repertuaari, on see, et tahetakse tegeleda küsimusega, kas teadlane, kunstnik või võim vastutavad oma eksperimentide eest; et tahetakse tulla tagasi selle ajaloo sõlmpunkti juurde, kus on siiamaani inimkonna poolt lahtiharutamata probleemid; ja lüüa häirekella kaasaegsele ühiskonnakorrale.

20. aprillil Vene Teatri initsiatiivil, tuntud maailmakuulsa režissööri juubeli puhul, meie kultuuriellu ereda jälje jätnud režissööri mälestuseks toimuvad 18.-20. aprillil 2012 Tallinnas „Kohtumised Andrei Tarkovskiga“.

Vaata kava ja osta piletid SIIT >>

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv