Clazz Restoran & Club uudised 9.-13. detsember

09.12.2011
Clazz kutsub Teid laupäeval, 31. detsembril Tiffany´sse õhtustama, kust algab sõit ajamasinaga uue aasta hommikusöögile.

Alustame šikkidest 60ndatest, kus kohtuvad kleidisabade sahinal ning mansetinööpide helkides tõeliselt naiselikud naised ning mehelikud mehed.

Tiaarade säras ning parfüümihõngus tõstame šampuseklaasid glamuurse viiekäigulise õhtusöögi kõrvale, et oleks jaksu ja meeleolu tantsida uue aasta varaste hommikutundideni.

Õhtustamise kõrvale tõstab tuju elegantne džäss, mis pidustuste käigus kasvab hoogsaks svingiks ning armastatud estraadiks!

Kohtade broneerimiseks palume Teil kirjutada aadressile clazz@clazz.ee või helistada telefonil 6279022

Aastavahetuse õhtusöögi menüüga saab tutvuta Clazz'i koduleheküljel või Facebookis.

09.12, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Ka-Funky / Drummie & Orav

Funk, Groove, Soul

Ka-Funky on noortest muusikaliselt haritud meestest koosnev rõõmsameelne kollektiiv, mille stiiliks on lihtsalt FUNKY - segu soulist, gruuvist, hip-hopist, diskost j.n.e., mida vürtsitab paras annus jazzilikku improvisatsiooni.

Ivo Lille - saksofon, laul
Simmu Vasar - trompet, laul
Paul Daniel - kitarr
Tarmo Sillaots - klahvpillid, laul
Henno Kelp - bass, laul
Andrus Lillepea - trummid
Aivar Hunt - laul

22 DJ Drummie & Orav
23 Ka-Funky

Pilet 6.50 Eur

10.12, laupäev kell 22 / LIVE 23
Ain't It Funky? Feel Good Inc / Dj Kashu

Funk, Groove, Soul

Kõrgelt hinnatud noore lauljatari Eva Vaino (Dream Store / Tiger Milk) juhitud funk-soul grupp Feel Good Inc on tagasi Clazzis! Koosseisu kuuluvad G. Otsa nimelise muusikakooli koorekiht - Tanel Kuusk (trompet), Martin Kuusk (saksofon), Mathei Florea (klahvpillid), Kusti Lemba (kitarr), Joosep Voolmaa (trummid) ja Roland Jairus (bass) ning esitusele tulevad lood sellistel artistidelt nagu Jamiroquai, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire jpt..

22 DJ Kashu
23 Feel Good Inc

Pilet 6.50 Eur

12.12, esmaspäev kell 21
Congo Square: Swing Club

Swing, Dixieland

Congo Square! New Orleans'i linn on mänginud suurt rolli jazzmuusika ajaloos. Varajase Dixielandi ja New Orleans'i jazzi juured ulatuvad 19. sajandisse ja tänasel päeval Louis Armstrong'i nimelises pargis asuvale Congo Square'i väljakule, kus Hispaania ja Prantsuse kolonistid lubasid pühapäeviti orjadel musitseerida, laulda ja tantsida.

Justnimelt see koht ja sealne tegevus sillutas tee uue kunstivormi ja muusikažanri sünnile, mille tähtsaimate väärtustena nimetatakse sageli just improvisatsiooni ja vabadust väljendada ennast läbi muusika. Clazzis tähistame neid väärtusi koos suurepäraste Dixielandi ja Swingi bändidega!

Swing Club:
Margus Jürisson (vokaal)
Ahto Abner (trummid)
Ivo Lille (saksofon)
Tõnis Tüür (kontrabass)
Andrus Rannaääre (klaver).

Sissepääs TASUTA!

13.12, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv