Tallinna Lauluväljakul on tulemas uus talvepark „Winter Park Lauluvaljak“!

13.12.2011
Eelmisel aastal Lätis alustanud firma SIA Ziemas oli Riias oleval lauluväljakul väga edukas ja populaarne. Korraldati vahvaid üritusi lastele, kohal olid instruktorid ja abilised. Olemas oli tubing, slaalomirada, uisuväli, murdmaasuusarada, laste mäesuusakool.

Nüüd kui näha, et Lätis läks üritus tõeliselt hästi ja professionaalselt käima, otsustati pakkuda samasugust teenust ka Eesti inimestele. Selleks on võtnud SA Tallinna Lauluväljaku välisalad rendile 5 aasta talveperioodideks OÜ "Winter Park Estonia", mis on uus firma, kuid samade omanikega, kes Lätis SIA Ziemas Parks.

Park on kindlasti inimestele, kes ei taha linnast kaugele välja sõita või kes on tulnud nädalavahetuseks pealinna, et saada sportlikult ja lõbusalt aega veeta.

Hetkel oodatakse veel õige külma saabumist, et saaks hakata peale suurte ehitustöödega, et mäge suuremaks ja kõrgemaks ehitada, ka lumelaua pargi hüppemägede ehitus ootab.

Juba on kohal traktorid ja lumekahurid, mis hakkavad õige pea ehitusega pihta.

Tulemas on tubing, kelgurada, uisuväli, murdmaasuusarada ca 1,8 km, laste mäesuusakool, lumelaua park professionaalsete hüppemägedega, suusa- ja uisurent. Plaanis on mitmeid huvitavaid üritusi nii noortele kui vanematele.

Pea avatakseka "Winter Park Lauluvaljak“ koduleht (www.winterpark.ee- hetkel koostamisel ) ning kohapeal saab olema ka weebikaamera, kust saab jälgida hetke lumeolukorda ja kui palju rahvast hetkel pargis sportimas/tegutsemas on.

Nagu teada, on Baltimaades talvekuud tavaliselt lühikesed, detsember- märts, praktiliselt ainult paar-kolm kuud, ei lase meie sellest ennast heidutada. Meie ettevõte tegutseb erinevate valdkondadega igal ajal. Praegu ootame meteoroloogide poolt lubatud külmemat ilma ja suuremaid lumesadusid detsembri lõpu poole, et valada naturaalne uisuväljak ja teha valmis murdmaasuusa rada. Oleks ju tore ikkagi avada park juba jõulupühade eel, siis on noortel koolivaheaeg ja rohkem võimalusi tegeleda talispordiga ja harrastusega millega aastas vaid paar kuud saab tegeleda.

Pargis saab olema 15-20 töötajat/instruktorit. Sissepääsuks on avatud nii Mere- kui Oruvärav (lasnamäe värav saab olema suletud, kuna mäe laiendused saavad olema suured), turvalisuse mõttes saavad olema piirdevõrgud.

Eelmise aasta Riia Lauluväljaku parki saab näha siit: www.ziemasparks.lv.

Riia talvepark on kindlasti avatud ka sel hooajal, nii et eestlased, kes minemas talvel Riiga, tasuks seda kohta ka kindlasti külastada.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv