Clazz Restoran & Club uudised 15.-20. detsember

15.12.2011
Jõuluaeg on käes, kuigi lumi veel maha sadamata. Sellest hoolimata näpistab lörtsisegune külm ilm varbaid ning sooja saab ainult siseruumides.

Täna kutsumegi Sind Clazzi õdusasse keskkonda nautima meie uusi vürtsikaid jooke, mis külma ilma puhul eriti hästi aitavad. Koostasime lausa uue kokteilikaardi, mis sisaldab igasuguseid toredaid kuumasid ja muid talviseid kokteile. Kui oled veidi külmetanud, siis pakume Sulle kohe kuuuma kakaod Kahlua ja kardemoniga - kurgule pehme, hingele hea ja magus nagu šokolaad.

Kui aga tahad niisama elust rõõmu tunda, siis Clazzi elava muusika kõrvale maitseb eriti hea Clazzi glögi, sest teeme seda algusest lõpuni Sinu jaoks ise.

Vaata meie kokteilikaarti SIIT.

15.12, neljapäev kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Anna-Liisa Supp, Mairo Marjamaa, DJ Alexander

Groove, Funk, Soul

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral souli, groove'i ja funki võtmes. DJ Alexander valib muusikat 22-04, kell 23 liituvad temaga Anna-Liisa Supp (vokaal) ja Mairo Marjamaa (saksofon).

Algus 22, live 23

Sissepääs TASUTA!

16.12, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Lowry & The Band

R&B, Pop, Groove

Lauri Pihlapi laulja- ja muusikukarjäär sai alguse juba varajases nooruses ning hakkas tuure koguma teismelisaastates - 16-aastasena osales ta lauluvõistlusel "Kaks takti ette" ja 18-aastasena liitus kodumaise r&b-grupiga Soul Militia (endise nimega 2XL). 2001. aastal osaleti ka Tanel Padari & Dave Bentoni taustabändina Eurovisioonil, kus toodi ära Eesti ainus esikoht võistluse ajaloos.

Lauri on välja andnud 3 täispikka albumit - ühe sooloalbumi ja kaks Soul Militia kooseisus, hetkel salvestab ta ka järgmiseks aastaks planeeritud teist sooloplaati. Clazzis esitatakse Lowry originaalmaterjali ja covereid artistidelt, kes Lauri enda jaoks olulised.

Lowry (vokaal)
Kaido Põldma ja Dagmar Oja (taustavokaal)
Reigo Ahven (trummid)
Siim Usin (bass)
Priit Jääger (kitarr)
Rene Puura (klahvpillid)
Mairo Marjamaa (saksofon)

22 DJ Sander Mölder
23 Lowry & The Band

Pilet 6.50 EUR

17.12, laupäev kell 22 / LIVE 23
Tribute Night: Tribute to Jamiroquai

Acid Jazz, Groove, Funk

Anneliis Kits teeb oma projektiga kummarduse 90-ndate acid jazz / funk / soul / disco kultusbändile Jamiroquaile. Peatselt oma 20-aastast sünnipäeva tähistava bändi repertuaarist tulevad esitusele palad neilt ilmunud seitsmelt albumilt - teiste hulgas "Space Cowboy", "Black Capricorn Day", "Emergency on Planet Earth", "High Times", "Alright", "Seven Days in Sunny June" jpt.

Koosseisus:

Anneliis Kits - vokaal
Anna Põldvee - backvokaal
Marilin Kongo - backvokaal
Madis Muul - klahvpillid
Talis Paide - klahvpillid
Martin Matt - kitarr
Kaarel Liiv - bass
Francois Archanjo - perkussioonid
Dima Nikolajevski - trummid

22 DJ Hannes Kalamäe
23 Tribute to Jamiroquai

Pilet 6.50 EUR

18.12, pühapäev kell 21
Sundayjazz: Maria Väli Trio

Jazz

Suur rõõm on esitleda nii noorelt juba sedavõrd säravat annet ilmutanud lauljatari – tõelist leidu Eesti jazz’is. Maria Väli on õppinud Sirje Medelli, Tiit Pauluse ja Pilvi Karu käe all, alates 2008. aastast on ta Mare Väljataga õpilane. Ta on osalenud erinevatel konkurssidele ja mitmesugustes muusikalistes kollektiivides. "Jazz’i juurde tõi mind Tiit Paulus, kes on minu kujunemisel väga tähtsat rolli mänginud. Koos Tiiduga olen kontserte andnud üle kümne aasta nii Eestis kui välismaal."

Maria Väli (laul)
Ara Yaralyan (kontrabass)
Merje Kägu (kitarr)

Sissepääs TASUTA

19.12, esmaspäev kell 21
Blue Monday Blues: Jo Buddy (FIN)

Jazz

Ehk olete juba kuulnud kitarristist ja lauljast Jo'Buddy'ist, kes on mänginud juba üle 28 aasta ning andnud üle 2300 kontserdi 11 riigis Euroopas ja Põhja-Ameerikas - soolokontsertidest suurte ansambliteni, frontmanina ja bändiliikmena sellistes projektides nagu City Shakers (1983), One O ́Clock Humph (1985-98), Groovy Eyes (1993-), Crawfish Kings (1995-96), Tiny Tones (1998-), Cajun du Nord (1997-98), Helge Tallqvist Band (2004-), Diz Watson & Tony Uter (2004-), Gene Taylor Band (2008-).

Lisaks on Jo ́ Buddy mänginud koos selliste rahvusvaheliselt tunnustatud artistidega nagu Big Jay McNeely, Howard "Louie Bluie" Armstrong, Lazy Lester, Maceo Parker & The Horny Horns, Eddy Clearwater, Louisiana Red & Little Victor ́s Juke Joint, Oliver "La La" Morgan, Jim Kweskin, Mr. Johnnie Billington, Chris Thomas King, Kim Wilson, The Fabulous Thunderbirds, Gene Taylor, Doyle Bramhall Sr., Junior Watson, Rick Holmstrom, Larry Taylor, Richard Innes, Fred Kaplan, Wes Starr, Jimi Bott, Jeff Turmes, Paul "Lil ́ Buck" Senegal, Bobby Wilson, Angelo Nocentelli jpt. Jo'Buddy vokaal on sügavalt hingestatud, kitarrimängus ühendab ta oma elektrikitarril rütmikitarri soolo- ja bassiliinidega. Tema lähenemist bluusile on kirjeldatud hüpnootilise ja samaaegselt toorena selle sõna kõige paremas tähenduses. Olge ettevaatlikud! Tema toon, fiiling ja lähenemine kisub teid gruuvi kaasa ja jätab teid sügavasse transi ka kontserdi lõppedes!

Jo' Buddy ja tema trummar Down Home King III avaldasid hiljuti ka oma kolmanda albumi "Everything's Gonna Be Alright!", mis ilmus nii CD kui vinüülplaadi kujul. Pärast nende ülemaailmselt tunnustatud kahte albumit jätkub nende muusikaline rännak sügavamale ja võimsamana kui kunagi varem. Nad serveerivad maitsvat roots-segu, mille hulka on pandud loomuliku vürtsima ragtime'i, down home blues'i, swamp boogie't, gospelit, new orleans'i r&b-d, rock&roll'i, souli, kantrit ja zydeco't. Kõik 11 lugu uuel albumil on omalooming. Jo' Buddy jaoks on see kolmas sooloalbum ja ühtlasi 37. plaat, kus peal ta mängib.

SIssepääs TASUTA!

20.12, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv