Clazz Restoran & Club uudised 22.-27. detsember

22.12.2011
Clazz on sel aastal ka pühade ajal avatud ning pakub suurepäraseid elamusi kahe ilusa kontserdi näol - Susanna Aleksandra Quintet ja Anna Kuchinsky Trio.

Mõlemad lauljatarid elavad muideks igapäevaselt Eestist eemal ja käesolevad kontserdid on haruldane võimalus neid kodumaa lavalaudadel näha.

Täpsemalt 23. detsembri õhtul astub Clazzis lavale Susanna Aleksandra Quintet koosseisus Susanna Aleksandra (vokaal), Rain Rämmal (klaver), Siim Usin (bass), Dmitri Nikolajevski (trummid), Kristjan Mazurtchak (saksofon). Lisaks valib pärast bändi lõpetamist muusikat DJ Rhythm Doctor!

Jõululaupäeval esineb alati särav Anna Kuchinsky Trio koosseisus Anna Kuchinsky (vokaal), Vladimir Vysotsky (klaver), Aleksander Paal (saksofon). Esimese jõulupüha hommikuni tantsitab sel õhtul teid Eesti esimeseks džäss-Djks tituleeritud Hannes Kalamäe.

Meie kingituseks teile on sissepääs Clazzi nii reedel kui ka laupäeval tasuta! Häid pühi!

22.12, neljapäev kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Hedvig Hanson & DJ Margus Peterson

Jazz, Groove, Soul

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral souli, groove'i ja funki võtmes. DJ Margus Peterson valib muusikat 22-04, kell 23 liitub temaga Hedvig Hanson!

Hedvig Hansoni nimi ei vaja tegelikult pikemat tutvustamist. 1990-ndate aastate teises pooles jazzlaulmisest innustunud lauljatarist on tänaseks saanud Eesti džässi ja souli esileedi, keda on tunnistatud mitmel korral aasta nais- ja džässartistiks. Ta on esimesene Eesti jazzmuusik, kes sai plaadilepingu suure rahvusvahelise plaadifirmaga ning kelle nime võib leida kõrvuti maailma suurnimedega erinevatel jazz- ja klubimuusika kogumikel.

Algus 22, live 23

Sissepääs TASUTA!

23.12, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Susanna Aleksandra Quintet / DJ Rhythm Doctor

Jazz, Groove

Susanna Aleksandra ja Rain Rämmali koostöö algas 2007. aastal. Hiljem loodi bänd, millega on esinetud ka Soomes ja Hispaanias. Bänd keskendub pehmemale jazzile ning ka põhjamaise ehk nordic jazzi selgele ja puhtale harmooniale. Repertuaaris on nii jazzi klassikat kui ka oma seadeid tuntud lugudest - swingist ja bossast groove'ini.

Susanna Aleksandra (vokaal)
Rain Rämmal (klaver)
Siim Usin (bass)
Dmitri Nikolajevski (trummid)
Kristjan Mazurtchak (saksofon)

22 DJ Rhythm Doctor
23 Susanna Aleksandra Quintet

Sissepääs TASUTA!

24.12, laupäev kell 22 / LIVE 23
Christmas at Clazz: Anna Kuchinsky Trio

Jazz, Soul, Groove

Anna Kutšinskaja on noor laulja, kes on lõpetanud G. Otsa nimelise muusikakooli pop-jazz laulu erialal. Ta katsetab aktiivselt erinevates muusikalistes stiilides, osaleb festivalidel ja konkurssidel. Seekord astub Anna lavale kavaga, mis koosneb peaasjalikult džässist ja groove'ist. Äratundmise rõõmu pakuvad lood bebopi ajastust, mis on värskemaks ja erksamaks seatud. Mitmekülgne kava ei jäta külmaks kuulajat tänavalt ega suurt jazziarmastajat.

Anna Kuchinsky (vokaal)
Vladimir Vysotsky (klaver)
Aleksander Paal (saksofon)

22 DJ Hannes Kalamäe
23 Anna Kuchinsky Trio

Sissepääs TASUTA!

26.12, esmaspäev kell 21
Jam Session

Jazz

Clazzi igakuine jam session on kogunemispaigaks jazzmuusikutele üle Eesti ning alati tekib põnevaid kooslusi ja koosseise ning ainulaadseid ja kordumatuid muusikalisi hetki. Kui soovid musitseerida, siis teata oma tulekust music@clazz.ee!

Sel korral veab jämmi käima koosseis Mairo Marjamaa (saksofon), Holger Marjamaa (klahvpillid), Heikko Remmel (bass) ja Boris "Borka" Hrebtukov (trummid).

Lausudes võlusõna "MUTABOR", maksab õlu ja siider sel õhtul vaid 1.6€!

Sissepääs TASUTA!

27.12, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid. Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv