Viru hotellis avati Valuutabaar

17.04.2012
Eesti esimese hotellimuuseumi esimese tegevusaasta 35 000 külastajat on oluline tagasiside, et astuda muuseumiga järgmine samm edasi.

II korruse baar, mis seni kandis nime Bar Bogart, saab koos muutustega alates aprillist tagasi kunagise hüüdnime Valuutabaar. Valuutabaar paiknes omal ajal samas kohas, kuid oli tunduvalt väiksem ja laiadest akendest avanevast linnavaatest võis tollane külastaja vaid unistada. Menüüsse oleme toonud ka omaaegseid kokteile ja muid jooke, mis pakuvad kohalikele inimestele kindlasti äratundmisrõõmu, kaugematele külalistele aga uusi tutvusi, mida mujalt maailmast ei leia.

Tunniajane muuseumiekskursioon on andnud suurele osale väliskülalistest impulsi, et Eestist, Tallinnast ja nõukogude ajast rohkem teavet saada. Õhku on jäänud ka hulgaliselt küsimusi, sest piiratud aja jooksul ei jõua giidid lihtsalt kõigele vastata. Nüüd jõuab.

Otsustasime ekskursiooniaega pikendada ja laiendada ekskursiooni II korruse baarini. Endiselt tund aega ollakse viimase korruse muuseumiruumides, seejärel tullakse alla, kus on välja pandud aasta jooksul kogutud uut-vana materjali. Saab edasi uurida ja õdusas õhkkonnas giidiga vestelda teemadel, mis tekitasid ekskursioonil lisaküsimusi. Ja miks mitte ka omi lugusid rääkida.

Valuutabaar hakkab olema avatud juba alates kella 11 päeval, ning on avatud kõigile, mitte ainult muuseumikülalistele.

Nagu ühele muuseumile kohane, saab Valuutabaarist kaasa osta ka meeneid ja huvitavat lugemist, nii et tutvust ajalooga saab jätkata ka hiljem kodus/kodumaal. Võib siis öelda, et tasub tagasi tulla ka siis, kui oled juba korra muuseumis käinud.

Ekskursioonide väljumisajad ja hinnad ei muutu, kuid palume endiselt ennast ette registreerida Sokos Hotel Viru müügiteeninduses telefonil +3726809300 või viru.reservation@sok.fi .

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"täpselt ei mäleta kuud, aga olin seal konverentsil, kavatsen veel külastada ja kindlastio varieteed vaadata, külastasin varieteed 35... (5.0)" Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv