EIL 10. hooaja kontserdid! Iris Oja ja Kadri Ann Sumera

19.04.2012
27. aprillil kell 17 Rakvere Kultuurimaja kammersaalis ja 25. mail kell 19 Tallinnas, Mustpeade majas kõlavad laulud Richard Straussilt ja Hugo Wolfilt metsosopran Iris Oja ja pianist Kadri-Ann Sumera esituses.

Iris Oja on olnud Eesti Filharmoonia Kammerkoori laulja ja solist. Ta on esinenud solistina erinevatel lavadel nii Aasias, Austraalias, Ameerikas kui Euroopas. Laulja on nõutud oratooriumi solist nii Eestis kui ka välismaal ja tema repertuaari kuulub suurvormide põhivaramu kõrval ka aariad erinevate ajastute ooperitest. Samuti on tal ulatuslik kammer- ja soololaulu repertuaar vanaklassikast kaasaegseni.

Iris Oja on teinud solistina koostööd mitmete nimekate orkestritega, nagu näiteks Tallinna Kammerorkester, NYYD Ensemble, ERSO, Moskva Kammerorkester, Concerto Copenhagen, the Israel Camerata Jerusalem ja teised. Iris on õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeeemias prof. T.Valjakka ja prof. I.Kuuse lauluklassis ning EMTA magistratuuris ja E.Hargise ja R.Piernay meistriklassides.

Pianist Kadri-Ann Sumera on aktiivne ja nõutud solist ning kammermuusik nii kodu- kui välismaal. Ta on saavutanud tunnustust mitmetel konkurssidel, näiteks II preemia TV-konkursil „Alternatiiv“ (Riia, 1997), eripreemia EPTA rahvusvahelisel pianistide konkursil Zagrebis (2003), diplom ja eripreemia Eesti pianistide konkursilt (1994 ja 2002) ning on korduvalt esinenud solistina koos Dresden Sinfonietta, aga samuti Pärnu Linnaorkestri, Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ja paljude teiste orkestritega. Kadri-Ann on õppinud klaverit Eesti Muusikaakadeemias (prof. P. Lassmann, diplom cum laude) ning Kölni Muusikakõrgkoolis (prof. A. Valdma).

Piletid hinnaga 8€/4€ Tallinnas ja 4€/2.5€ Rakveres saadaval Piletilevis ja tund enne algust kohapeal.
Kontserdle kehtib Estraveli Kuldkaardi omanikele soodustus -10 % !

27. APRILL kell 17 Rakvere Kultuurimaja kammersaal
24. MAI kell 19 Mustpeade maja IRIS OJA, KADRI-ANN SUMERA
Kavas: laulud Richard Straussilt ja Hugo Wolfilt

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv