Maitseelamuse kojas valmistab toitu Egoisti kokk Imre Aulis
Antoniuse õue maitseelamuste koja traditsioonilisel tippkokkade meistriklassi üritusel „Tegija köök“ on 25. aprillil algusega kell 18 oma oskusi näitamas ja jagamas restorani Egoist sous-chef (peakoka abi) Imre Aulis.
Imre Aulise juhendamisel ja eesti köögi parimate traditsioonide järg valmistatakse kolmekäiguline õhtusöök ja õpitakse põnevaid toiduvalmistamise nippe.
Üritusele saab registreeruda aadressil maitseelamuse.koda@gmail.com või telefonil 5393 4648. Osalemistasu on 30 eurot.
Imre Aulis töötab tippkokale ja restoranikultuuri arendajale Dimitri Demjanovile kuuluvas restoranis Egoist.
Imre Aulise juhendamisel ja eesti köögi parimate traditsioonide järg valmistatakse kolmekäiguline õhtusöök ja õpitakse põnevaid toiduvalmistamise nippe.
Üritusele saab registreeruda aadressil maitseelamuse.koda@gmail.com või telefonil 5393 4648. Osalemistasu on 30 eurot.
Imre Aulis töötab tippkokale ja restoranikultuuri arendajale Dimitri Demjanovile kuuluvas restoranis Egoist.
Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid
Antoniuse õues tähistatakse hingedepäeva29.10.2012
Antoniuse õues on maalikoja kuu 09.05.2012
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang