Ülemiste keskuses toimub nädalavahetusel Sauna- ja spaamess

26.04.2012
27-29. aprillil toimub Ülemiste keskuses ja selle välialal traditsiooniline sauna- ja spaakultuuri propageeriv suurüritus – Sauna-ja spaamess 2012. Üritusel on kohal oma tooteid ning teenuseid tutvustamas ja müümas üle 40 erineva eksponendi, teiste seas mõned osalejad ka Leedust ja Soomest.

Näha ja uudistada saab erinevat tüüpi liikuvsaunu, erinevaid basseine, kümblustünne, tünnisaunasid, sanitaartehnikat, leiliruumi ja vannitoa mooduleid, jne. Messil on esindatud ka erinevate saunatoodetega tegelevad väikekaupmehed, kelle käest saab osta kõike, mis korraliku saunaskäigu juurde kuulub - alates vihtadest ja leiliaroomidest ning lõpetades Eesti käsitöömeistrite valmistatud saunatarvikutega. Ürituselt saab osta erinevaid spaatooteid - kreeme, õlisid, koorimiskreeme, maske, lõhnaküünlaid, viirukeid, jne – ning ka maitsvaid saunasnäkke ja sööke, näiteks suitussaunas suitstatud liha, saunakalja, jpm.

Kõigil messi päevadel toimuvad erinevad tootetutvustused ja -esitlused. Kohapeal jagavad näpunäiteid ja asjakohast infot oma ala spetsialistid. 28.-29. aprillil toimuvad õpitoad, kus MTÜ Tuba eestvedamisel õpetatakse kõigile soovijatele kuidas valmistada seepi, kehakoorijat, huulepalsamit ja küünlaid. Kõigil julgematel külastajatel on võimalus erinevaid saunu ka omal käel järgi proovida ja tutvuda tutvuda lihtsamate sauna-protseduuridega.

Sauna- ja spaamess 2012 on avatud:

Reedel, 27.04 kell 11.00-19.00,
Laupäeval, 28.04 kell 10.00-18.00,
Pühapäeval, 27.04 kell 10.00-17.00.

Üritus on kõigile tasuta, parkimine Ülemiste keskuse parklas.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv