Austria Festival Meriton Grand Conference & Spa hotellis

02.05.2012
Algas Meriton Hotels ja Austria suursaatkonna koostöös Austria Festival. Pidulik avagaala toimus 27. aprillil, kus peaesinejaks oli Austria poplaulja Valerie Sajdik.

Gaala õhtusöögil pakuti toite erinevatest Austria regioonidest. Toimus ka heategevuslik loterii, mille käigus koguti raha uuele avatavale SOS lastekülale Narva – Jõesuus. SOS Lasteküla Eesti Ühingu tegevdirektor Margus Oro võttis vastu tšeki 1100 eurole. Loteriil loositi välja Estonian Airi lennupilet 2-le Viini, nädalalõpp Meriton Grand Conference & Spa hotelli sviidis ja Gustav Klimti faksiimile tööst „Hygeia“.

Kuni 23. maini saab proovida erinevaid Austria roogi nii bistroos Mary kui kohvikus Mademoiselle.

Kohviku menüüs on Klimti tort, Linzi tort jpm. Linzi tort on traditsiooniline Austria maius kus põhjaks mandlitega muretainas, mis on kaetud vaarikamoosiga. Tort on saanud oma nime Linzi linna järgi.

Bistroo pakub kõikidel tööpäevadel Austria roogi buffet lõunasöögil.

Gaala õhtusööki aitas ette valmistada austerlasest kokk Oliver Werner Krulla, kellega koostöös valiti välja ka toidud, mida pakutakse kogu Austria Festivali ajal. Hr. Krulla peab hetkel kahte kohvikut Helsingis. Olles ise pärit pagarite perest, keskendutakse tema kohvikutes Viini tordikunstile – mussee - tortidele, šokolaaditortidele, marjatortidele jne.

Lisaks toitudele on hotellis väljas Austriat tutvustavad materjalid kus leiab näpunäiteid ja juhiseid puhkuse veetmiseks nii suvel kui ka talvel.

Mademoiselle kohvik ja bistroo Mary asuvad Meriton Conference & Spa hotellis, Paldiski mnt. 4.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv