Põltsamaa veinikelder avas suvehooaja

Toidumuuseumi poolel saab muu hulgas tutvuda sellega, kuidas 1920ndatel Põltsamaa tehases kohvi valmistati ning millised Põltsamaal toodetud konservid olid isiklikeks lemmikuteks toonasele parteijuhile Leonid Brežnevile. Taasnägemise rõõmu pakuvad Põltsamaa õunamarmelaad ja „Kosmose“ tuubiekstrakt.
Tänavu on saanud täiendust kosmonautide tuubitoodete riiul – möödunud sügisel Põltsamaad külastanud legendaarsed kosmonaudid Aleksei Leonov ja Georgi Gretško tõid Eestimaale kaasa tänapäeva kosmonautide poolt kosmoses söödavaid toiduaineid.
Veinidest on võimalik näha Põltsamaa veinitehase algusepäevil, 1920ndatel valmistatud veine nagu Madeira, Kirikuvein, Parfait ning mekkida kogu tänast tootevalikut, sh kauplustest juba läbi müüdud eestimaistest mustsõstardest valmistatud aastakäiguveini Tõmmu 2002 ning Eesti parimaks alkohoolseks joogiks tunnistatud Tõmmu 2003.
Toidumuuseum on avatud esmaspäevast-pühapäevani kell 10.00-19.00 Põltsamaa lossihoovis.
Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid
Felix uudiskiri!21.10.2011
Põltsamaa Fest 2011 OOPERIGALA 21.06.2011
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang