Turkish Airlines avab Istanbuli-Tallinna liini

21.05.2012
Turkish Airlines teatas Euroopa suurimal lennundusfoorumil Tallinnas, et alustab lendamist Istanbul-Tallinn liinil.

Lennugraafikust ja liini käivitamise ajast on täna veel vara rääkida, kuid põhimõttelise jah-sõna sai Tallinna Lennujaam lennufirmalt täna hommikul enne üheksat. „Andsin Kuku Raadiole just telefoniintervjuu ära, rääkisin meie suurest võimalusest seoses Routes Europe’iga, viis minutit hiljem istusin Turkish Airlinesiga laua taha ja nad teatasidki, et otsus lendude alustamiseks on olemas,“ meenutab Erik Sakkov, Tallinna Lennujaama juhatuse liige.

Turkish Airlines on Türgi rahvuslik lennukompanii, mis lendab hetkel 146 sihtkohta väljaspool Türgit ning teenindab ka 41 Türgi linna, teatas Tallinna Lennujaam.

Estonian Air, kes on Tallinna Lennujaama partneriks Routes Europe 2012 korraldamisel, loodab foorumil ka oma liinivõrku laiendada.

„Routes Europe 2012 üritus toob Tallinna sadu inimesi erinevatest lennuettevõtetest,“ rõhutas Estonian Airi president Tero Taskila. „Tallinna Lennujaam on atraktiivne ning kiiresti arenev lennuliikluskeskus, mis vajab rohkem otseühendusi. Estonian Air kohtub rohkem kui 65 lennujaama ja lennuettevõttega, et arutada võimalikku koostööd lennuliinivõrgustiku arendamiseks Euroopas.“

Foto: Turkish Airlines

Uudiste arhiiv