Midagi vana, midagi uut, midagi sinist. Pingviini jäätis on tagasi!

05.06.2012
Peale pea paarikümneaastast pausi avas taas uksed Pingviini jäätise müügipunkt. See asub Meriton Grand Conference & Spa hotelli esimesel korrusel, Paldiski mnt. 4.

Midagi vana – pehme jäätise maitsevalikus on taas „roheline õun“ ja „karamell“
Midagi uut – külmutatud jogurt, mille vähene rasvasisaldus teeb temast mõnusalt jahutava maiuse ka kõigile figuurihoidjatele.
Midagi sinist – juba vana tuttav pingviin endises kuues.

Pingviini jäätisevalikust ei leia tavapärast vaniljejäätist. Pakutakse jäätisi roheline õun, tume šokolaad, soolane karamell. Plaan on proovida erinevaid maitseid.

Ka vaniljejäätise sõbrad ei pea pettuma, nende jaoks on tänasel Eesti turul täiesti uudse konsistentsiga külmutatud jogurt. Lisaks vähesele rasvasisaldusele püsib külmutatud jogurt külmana üsna pikka aega.

Lisanditena pakutakse värskeid marju ja puuvilju, kuivi lisandeid (mh krõbedad seesamiseemned, purustatud doomino küpsised, besee jne) ja tõeliselt marjaseid ning šokolaadiseid kastmeid. Varemalt kasutatud vahvlid ei mahuta piisavalt lisandeid ja nüüd saab jäätist ning jogurtit praktilistest plast- ja pabertopsidest.

On hea meel tõdeda, et tänases kiiresti muutuvas maailmas on midagi püsivat. Nii nagu hr.Kofkinile kuuluv Estkompexim, on ajaproovile vastu pidanud ka tarnija. Mõlemas firmas on tegevad nüüd juba noorema põlvkonna esindajad.

Pingviini jäätise peamine müügipunkt asub Meriton Conference & Spa hotellis, Paldiski mnt. 4.
Maiustada saab ka vanalinnas asuvates Vene Söögitoas (Lai 49) ning kohvikus Mademoiselle (Lai 24/ Pikk 29) kus on saadaval külmutatud jogurt, üks sort jäätist ning piiratud valik lisandeid.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv