Suveetendus „Kraavihallid“ Luke Mõisapargis

07.06.2012
Viimast suve Luke mõisapargis!

KRAAVIHALLID
ehk kui nüüd ka mehele ei saa, siis ei saa saamagi


Enn Vaiguri lustakas rahvatükk lauludega kahes vaatuses
Sellel suvel mängitakse viimast korda Luke mõisapargis Tartumaal Enn Vaiguri kõige tuntumat ja populaarsemat näitemängu „Kraavihallid ehk Pariisi linnas Londonis.“ Eelmise sajandi 70-ndatel aastatel mängis teater Vanemuine selle lustaka tüki kuulsaks pealkirja all „Külavahelaulud“

Sedakorda kannab etendus pealkirja „Kraavihallid ehk kui nüüd ka mehele ei saa, siis ei saa saamagi.“ Tegemist on lustaka rahvatükiga, kus viis kraavihalli -tänapäeva mõistes hooajatöölist – täiesti juhuslikult oma tööotsimisega Veskijärve tallu satuvad ja kus Veskijärva talu lesk perenaine Leena nad jahipüssiga vastu võtab. Sest mine sa tea, tänapäeval on ju igasugu „elementi“ liikumas. Seda, kuidas viis töönäljas meest ühe räämas eestimaa talu ornukki seavad, lärmava Raiesmiku talu peremehe tünniga jõkke uputavad ning vabad ja vallalised neiud-naised-lesed ära kosivad, saate oma silmaga kaeda, kui seate sammud Luke mõisapargi poole. Etenduse algus kell seitse õhtul.

Lavastaja Meelis Hansing (teater Vanemuine)
Mängivad Taisto Noor (teater Vanemuine), Imbi Ülper, Marek Kõbu, Siiri Koodres (teater Vanemuine), Anneli Vikat, Karl Bussov, Silja Viljak, Oleg Želudkov, Janno Puusepp, Harri Kallas, Haldur Ivask, Monika Meschin, Katriin Altement ja lauljad segakoorist AVE (juhendaja Ehtel Kuldvere-Vent)

Etendust mängitakse: 29,30 juunil ja 1,6,7,8 juulil algusega kell 19 Luke mõisapargis.

Kuni 24.06.2012 täispilet 10 eurot, sooduspilet 7 eurot.
Alates 25.06.2012 täispilet 12 eurot ja sooduspilet 10 eurot

Sooduspilet õpilased, üliõpilased, invasoodustus, grupisoodustus. Lastele alla 6 aasta piletid tasuta.

Soodushinnaga piletid müügil SIIN ja enne etendust kohapeal.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv