Kui ootad suvepäevadelt midagi enamat...

08.06.2012
Kui sel suvel tahaks kollektiiviga teha midagi teisiti ja LaitseRallyPark on koht, millest oled küll kuulnud, kuid kohale pole veel jõudnud, siis nüüd on põhjust meile külla tulla veelgi rohkem! Uudiseid on mitmeid, nii uutele külalistele kui juba pikaajalistele klientidele – rõõmustame Teid ainulaadsete teenustega, millega firma suvepäevad värvikamaks ja meeldejäävamaks muuta.

Esimeseks kuumaks uudiseks on EASi abiga valminud 600 m hobikardirada. Sõitmiseks on 12 tuliuut ja võrdset Sodi GT hobikarti: 10 nendest täiskasvanutele, 2 aga mõeldud lastele, kes pikemad kui 120 cm.
Teiseks suuremaks uudiseks peame rallisimulaatori soetamist, millel võimalik virtuaalsel kujul kihutada ja sellisel moel kolleegidelt mõõtu võtta. Atraktiivsel, kuid kompaktsel simulaatoril on rohkelt lisaseadmeid, mis loovad reaalse sõidutunnetuse.

Kõik suvepäevalised saavad lisaks uutele teenustele ennast jätkuvalt proovile panna 2,3 km paarisrajal ehtsate ralliautode roolis, broneerida aja kiiruskatseks 6-kordse Eesti meistri Einar Laipaigu kaardilugejana, külastada eksklusiivsete vanaautode väljapanekut, lahutada meelt vigurauto roolis või grillida ja saunatada meie hubastes palkmajades. Korraldame põneva päeva nii väiksemale seltskonnale, kui omame kogemust ka suuremate, 100-liikmeliste gruppidega, luues eeskätt võistlusmomentide rohkeid ja kordumatuid elamusi.

LaitseRallyPark ootab kollektiive, kellel veel suvepäevadeks plaanid tegemata, samuti sõpruskondi ja peresid, et pakkudagi suvepäevadeks ja teisteks suvepidudeks midagi enamat...!

Olete teretulnud www.laitserallypark.ee ja oodatud tel.: 671 6067, 566 95819

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv