Estonian Air avab hooajalise lennuliini Veneetsiasse

08.06.2012
9. juunil 2012 avab Estonian Air hooajalise lennuliini Tallinna ja Veneetsia vahel. Estonian Airi lennud Veneetsiasse hakkavad toimuma kaks korda nädalas: teisipäeviti ja laupäeviti. Liin jääb avatuks 1. septembrini 2012.

„Eelmisel suvel korraldatud rahvaküsitlusel „Minu Estonian Air“ osutus Veneetsia kõige nõutavamaks suvesihtkohaks.

Mul on hea meel, et me saame oma klientide soovidele vastata,“ ütles Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

„Peale selle, et Veneetsia on atraktiivne puhkuse sihtkoht, asub see linn ka geograafiliselt mugava koha peal, kust on hea ligipääs paljudesse Aadria mere ranniku linnadesse Itaalias ja Horvaatias,“ lisas Parras.

„Veneetsia on kindlasti eestlaste üks unistuste puhkusesihtkohtadest, kuid uus Tallinna ja Veneetsia vaheline otselennuliin on väga tervitatav ka Itaalia turisti Eestisse toomisel. Eesti on Itaalia turistide hulgas veel küllaltki vähetuntud sihtkoht ja peamiselt teatakse vaid Tallinna. Samas on Eestil tervikuna itaallastele pakkuda mitmeid positiivseid üllatusi – oleme ju suurepärane kombinatsioon kaasaegsest Euroopalikust ja traditsioonilisest Eesti pärandkultuurist, meie restoranides pakutakse imehäid toite ning lisaks on meil puutumata loodus, kus saab rahu ja vaikust nautides end laadida,“ kommenteeris EAS Turismiarenduskeskuse Itaalia sihtturu juht Tiina Kärsna.

„2011. aastal külastas Eestit 33 600 turisti Itaaliast, mis on kõigi aegade rekord, ning loodame, et tänu uuele lennuliinile jätkub positiivne trend ka sel aastal,“ lisas Kärsna.

Lisainfo: www.estonian-air.com

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv