Artlandi tänavakunstiväljak ootab võistlema talendikonkursil Artland Artist 2012!

03.07.2012
Juulist algab Rotermanni platsil tegutsevas Artlandi tänavakunstiväljakul võistlus tiitlile ARTLANDI ARTIST 2012, mille auhinnafond on 1000 eur ning mille võitja(d) kuulutatakse välja 31.08.2012.

Osalemiseks ei ole võistlejatele seatud ei vanuselisi ega loomingulisi piiranguid: osaleda võib igas vanuses ja iga oskusega - peaasi, et oled selles andekas! Kuigi kogemus näitab, et ilmselt koguneb võistlustulle enim muusikuid, pillimängijaid ja tantsijaid, siis oodatud on ka kõik teised loomingualade esindajad origamivoltijatest kuni copperfieldideni välja. Võta kaasa oma dzembe, trummid, kitarr ja näita meile, mida sa oskad! Kas mäletad Erki-Anders Nuuti ja rohukõrrepilli "Eesti talendi" konkursil?

Eelvooruajad on 09.07 ja 16.07 kell 18.00 ja registreeruda saab Artlandi kodulehel www.artland.ee

NB! Edasisaajad valib publik, niiet juba eelvoorude ajaks võta kaasa oma fänniklubi!

Kostitame esinejaid tasuta lõunaga, tehnikaga, lavaga
Suvine Artlandi tänavakunstiväljak ei ole kasumlik ettevõte, vaid rohkem rohkem nö. katus, mis koondab enda alla eri loominguliike, nagu seda teevad sarnaselt ka kurikuulus Govent Garden Londonis või Pariisis Montmartre. Artlandi on igal ajal oodatud kõik loominguliste oskustega inimesed: meil esinemiseks ei pea sa olema professionaal - tule väljakule kasvõi harjutama, sõpradega jämmima ja vastutasuks ootab sind korralik grill-lõuna koos joogipoolisega - hea võimalus avalikkuse ees kätt proovida, närvi kasvatada ja kogemusi hankida! Meie tehnikaga varustatud vabaõhulava on sulle alati avatud. Tasuta!

Juba teist aastat järjest toimub Rotermanni väljakul loominguline ja suvine tänavakunstiprojekt nimega Artland, mis kestab kuni augusti lõpuni. Tasub rõhutada, et juba ammu ei tähenda "tänavakunst" spreipudelitega ringijooksvaid nagamanne, vaid tänavakunsti iseloomustavateks sõnadeks on omapärane koht ja loomingulised osavõtjad.Tänavakunstiks loetakse kõiki kaasaegseid kunste, mida on võimalik viljeleda linnaruumis inimeste silme all. Artland-i projekti põhiideeks on ruumi/platsi loomine noortele andekatele kitarristidele, pillimängijatele, tantsijatele, lauljatele ja muusikutele, tsirkuse-, triki- ja paljudele teistele artistidele.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv