Romantilised veiniõhtud linnasüdames

11.07.2012
Dave Bentonit, Birgit Õigemeelt, Uku Suvistet ja Pearu Paulust teab kahtlemata iga eestlane. Juuli- ja augustikuised pealinna sumedad suveõhtud toovad Rotermanni väljakul asuvas Artlandis Sinuni Eesti tippmuusikute loomingust koosneva eksklusiivse veiniõhtute sarja, mis kutsuvad Sind ja sinu armsamat neljapäeviti pingelisest töönädala rutiinist välja astuma ning lihtsalt päikeseloojangu saatel lõõgastuma, nautima klaasikest veini ning proovima suurepäraseid hõrgutavaid itaaliapäraseid suupisteid - fantastiline atmosfäär ja loomulikult suurepärane muusika on Teile selleks õhtuks garanteeritud!

26.juuli DAVE BENTON

Ei saa salata, et Dave Bentoni hääl muutub iga aastaga paremaks nagu hea vein ning et eestlaste poolt palavalt armastatud Aruba laulja on jätkuvalt kõigi romantikute lemmik. Armastus kõlab sel õhtul lugematutes eri keeltes!

Piletid saadaval SIIN!

02.august PEARU PAULUS

Pearu on oma tuntud headuses esitamas oma unustamatuid üheksakümnendate hitte. Nostalgia ja mõnus meeleolu on kõigile garanteeritud!

Piletid saadaval SIIN!

09.august UKU SUVISTE&BIRGIT ÕIGEMEEL

Eesti parima naisartisti auhinna võitja Birgit esitab koos multitalentse noore laulja, pianisti ja helilooja Ukuga, kellega koos on antud välja ka plaat duettidega “Ilus aeg”, parimaid palu romantika muusikavaramust.

Piletid saadaval SIIN!

Piletite hinnad:
Ilma lauata istekoht 10€ / Pilet Veiniõhtu päeval 12€
Laua ning veiniga istekoht* 15€ / Pilet Veiniõhtu päeval 17€
Laua, veini ning suupistetega istekoht* 20€ / Pilet Veiniõhtu päeval 22€

Piletimüüki teostatakse ka kohapeal.
*Istekohad on numbreerimata.
Lisainfo: Sissepääs alates kell 19.00 Ligipääs ratastooliga olemas. Tegemist on vabas õhus toimuva üritusega. Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud!

Lisaks on sul võimalik Artlandi FB-fänniks hakates võita endale iga nädal mõnus õhtusöögipakett koos veiniõhtupiletitega NELJALE!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv