Juubelihooaja avaüritus ja Koolilaat vallutavad kultuurikeskuse ümbruse

22.08.2012
Paide Koolilaat toimub 25. augustil ja sel korral suuremalt ja uhkemalt kui kunagi varem. Koolilaat on põimunud Paide Kultuurikeskuse 25. juubelihooaja avalöögi üritusega. Laadakauplemise kõrvale saab nautida etteasteid suurel välilaval ja tutvuda kultuurikeskuse huvitegevusega.

Koolilaadal saab kaubelda kooli-, aia-, käsitöö-, toidu- ja tööstuskaupadega. Kes soovib laadale müüma tulla, saavad end kirja panna www.paidelaadad.ee

Maja huviringid on väljas ettevõtmistega, mille tulemusel valmib maitsvaid hõrgutisi, sööke ja jooke, mida ürituse külastajad soodsalt osta saavad. Kultuurikeskuse parklas võtavad koha sisse
Paide linna eakate klubi „Hämarik“ pannkoogikohvik, Paide Huviteatri kalasupipada, Paide Naiskoori jäätisekokteili lett, segarahvatantsurühma „Riikar“ vahvlilett, Slaavi Kultuuriühing „Slavjanuška“ Trakir, Paide Meeskoori grillinurgake, Nabaratooriumi araabiapärased maiustused.

Ka kultuurikeskuse kohvik „Treeger“ on sel päeval pakkumas erimenüüd, kuid letilt leiab ka tavaks saanud maitsvaid hõrgutisi ja koogikesi. Kohvik on avatud 9.30 -20.00.

Välilaval astuvad üles Rahvusooperist Estonia Pipi Pikksukk, laulusolistid ja balletitantsijad; Eesti Kontserdist Tanja Mihhailova, Uku Suviste, Estonian Dream Big Bänd. Avinurme Puhkpilliorkester, ansambel Tänatehtu ja kultuurikeskuse huviringid.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv