Kas oled valmis osalema tõelisel kardimaratonil?

03.09.2012
16. septembril korraldab LaitseRallyPark täiesti uut laadi võistluse – 3 tunnilise kartide kestvussõidu, millest saavad osa võtta kõik, kel väiksemgi huvi ennast proovile panna ning kes jõuab end õigeks ajaks registreerida.

Kestvussõit 2012 toimub septembri kolmandal pühapäeval algusega kell 12.00 LaitseRallyPargi hobikardirajal ning osalema on oodatud 3-liikmelised võistkonnad. Sõidu kestvuseks on 3 tundi, mille jooksul tuleb võistkonnal teha vähemalt 3 (või rohkem) juhivahetust. Võidab võistkond, kes suudab 3 tunni jooksul läbida kõige rohkem ja on sõidu sooritanud reglemendile vastavalt.

Registreeruda saab läbi LaitseRallyPargi kodulehe kuni 13. septembrini. Osavõtumaks on võistkonna kohta 270 EUR. Korraga laseme rajale 18 hobikarti, mis tähendab, et osaleda saab 18 võistkonda.

Peaauhinna on välja pannud US-Parts (1000 EUR kinkekaardi näol), kingitusi kiireimatele jagavad veel Gravex, Kopparberg, A. Le. Coq ja hotell St.Barbara.

Kestvussõit 2012 osalemistingimused ja registreerimine www.laitserallypark.ee


LaitseRallyPargi hobikardirada avati 2012. aasta suvel ning on projekteeritud maailmas tunnustatud autospordi võistlusradade projekteerimisbüroo Tilke GmbH poolt. Hobikardiraja kogupikkus on 600 m, millel saab sõita eelneva broneerimise alusel igal aastaajal ja iga ilmaga. Sõitmiseks on kasutusel Sodi GT kardid. Teenuste hinnad, lahtiolekuajad ja kardisõidu paketid www.laitserallypark.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv