Tervitused Biorest!

06.09.2012
UUDIS! Biore Tervisestuudio alustas koostööd Sukakabinetiga ning nende spetsialisti vastuvõtt on 12. septembril kella 15.00-17.00. Nad pakuvad Šveitsi firma Venosan kvaliteetseid tugisukki nii raviks kui profülaktikaks.
Spetsialist teostab:
1. Abi õigete toodete valikul 2. Mõõtmist
Tule vastuvõtule, kui Sul on veenilaiendid, tromboosi oht või jalad valutavad, teed püstijala või istuvat tööd. Vastuvõtt on tasuta ja toimub elavas järjekorras.

8. sept. Elusa vere vaatlus - Kai Aunap Sellega saab kontrollida vere viskoossust, kolesterooli, immuunsüsteemi, seente ja parasiitide taset jne. Vastuvõtt 45 min-1 tund ja hind 25€. Eelnevalt kindlasti juua kuni 1,5 l. soovitavalt aluselist vett. Süüa võib min. 2 tundi enne vastuvõttu ja soovitavalt mitte tarbida piima- ja lihasaadusi.

Kiropraktiku vastuvõtt on 10. ja 12. septembril Registreeru kohe, kui tunned valu seljas, jalgades, kaelas. Kui oled rase või äsja sünnitanud, siis aitab Artur massaazi ja spetsiaalsete võtetega Su selja pingetest vabastada.

11. septembril on meil järgmine Jalalaba uuring/Padomeetra/ NB! Sots. abirahasid on Berkemanni tervisejalatsitele ja sisetaldadele.

Organismi tervislikku seisundit/nn.Foll diagnostika/ testib Eve Heinmets igal neljapäeval. Võta kaasa oma ravimid ja toidulisandid ning vaatame üle, kuidas need sinu organismile toimivad. Selle aparaadiga saab kontrollida ka erinevate toiduainete sobivust.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv