Kanuti Gildi SAAL avab hooaja Vertikaalstardiga

10.09.2012
Kanuti Gildi SAAL avab reedel, 14. septembril uue hooaja juba traditsiooniks muutunud üritusega Vertikaalstart.

See on Kanuti Gildi SAALi algavat, 12. hooaega tutvustav avaüritus. Vaatame tulevikku. Oma mõtteid pakuvad kuulamiseks, vaatamiseks, kogemiseks ja jälgimiseks hooaja “maja kunstnikud” ehk need, kellel on esietendus või residentuur tulemas.

Loomeprotsess on alati segane, sest inimesed on segased. Vertikaalstardil on õhkkond meeldivalt äraootav ja toetav, sest peategelasteks on ideed, mis ootavad realiseerumist. Need kindlasti muunduvad ja liiguvad aja jooksul, aga see ei tohiks heidutada, pigem vastupidi - mõtte olemus on seostuda, tekitada ahelaid ja olla liikuvuses. Aga huvitav on teada, kus oli (ühe) algus.

Osalevad kunstnikud: Kaie Olmre-Hütt, Piia Peetersoo, Mai Sööt, Tiina Sööt, MIMproject, eleOnora, Doris Feldman, Kristina-Maria Heinsalu, Tõnis Niinemets, Erik Alalooga, Andreas w, Taavet Jansen, Taavi Eelmaa, Henri Hütt, Cabaret Rhizome, ZUGA ühendatud tantsijad jt.

Vertikaalstart on tasuta üritus, kuid annetused on teretulnud.

Kanuti Gildi SAALi alanud hooaja esimeste residentidega saab, aga tutvuda juba teisipäval, 11. septembri õhtul Püha Vaimu SAALis.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv