Musica Sacra kontserdisarjas esineb tšellist Aare Tammesalu

26.09.2012
Laupäeval, 29. septembril algusega kell 16 Pärnu Eliisabeti kirikus esitab Aare Tammesalu Johann Sebastian Bachi süidi nr.2 soolotšellole.

Esiettekandele tuleb helilooja Ardo Ran Varrese teos FORCE MAJEURE tšellole ja elektroonikale. Kontsert on pühendatud parvlaeval Estonia hukkunute mälestusele.

Aare Tammesalu on üks enim hõivatud eesti soolotšellist ja kammermuusik, kes esitab nii klassikalist repertuaari kui ka nüüdismuusikat. Tammesalu on Eesti Interpreetide Liidu ja Eesti Kultuurkapitali 2012. aasta stipendiaat.

Pilet 7 eurot eelmüügis Piletimaailmas ja Piletilevis ning pool tundi enne kontserdi algust kohapeal. Abonementpääse 24 eurot annab õiguse külastada kontserdisarja Musica Sacra kõiki sügishooaja 2012 kontserte.

Kontserdisarjaga liitub publikukoolitusprogramm õpilastele, mille raames õpilaste rühm ja neid saatev õpetaja või muu rühmajuht pääsevad kontserdile tasuta. Programmiga liitumiseks palun võtta ühendust meiliaadressil ooper@parnu.ee

Koostöös: Eesti Kultuurkapital, Pärnu linn, Pärnu Eliisabeti kogudus, Pärnu Ooper. Sarja kunstiline juht on Andrus Kallastu.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv