Mustpeade majas saab pühapäeval nautida biitlite loomingut

03.10.2012
Mustpeade majas toimub pühapäeval, 7. oktoobril kell 19 sarjast Salong kontsert „Liverpool 1964 – The Beatles“, kus biitlite laule esitab Ivo Linna ja klahvpillidel saadab Anti Kammiste.

Sari Salong toob publiku ette ühe linna ja aasta, mil sündis just siis ja selles kohas midagi olulist kogu maailma muusika jaoks. Sel hooajal uuritakse ansambli „The Beatles“ mõju oma ajas, Viini valsside lugu, Rio de Janeiro bossanova stiilli maailma-džässi jõudmist ja Ameerika muusikalide teket Broadwayl.

Rock-ansambel, mis kümne tegutsemisaasta jooksul muutis maailma, sai tollase noorsooliikumise sümboliks ja muutus hiljem legendiks. Ansambli kauaaegne fänn Ivo Linna avab nende fenomeni ja loomingu tagamaid. Esitatakse laule Yesterday, Michelle, Yellow Submarine, Let It Be jne. 

Tallinna Filharmoonia käesoleva hooaja peasponsor on Altia Eesti AS.

Tallinna Kultuuriväärtuste Amet ja praegu Mustpeade maja kasutav Tallinna Filharmoonia on pöördunud kõigi kultuurist ja ajaloost lugu pidavatele inimeste poole palvega toetada oma allkirjaga üleskutset, et Tallinna Mustpeade maja jääks Tallinna linna omandis olevaks avalikuks kultuuriasutuseks ning ajaloolist hoonetekompleksi ei antaks erakätesse. Kõigil Mustpeade maja avalikku kasutuse jäämist toetavatel kodanikel on võimalik Interneti vahendusel oma seisukohta väljendada, lisades elektrooniliselt oma toetushääle selleks loodud internetilehekülje http://www.tallinn.ee/mustpeademaja/ vahendusel.

Tänaseks on Mustpeade maja tagastamise vastu antud enam kui 73 000 allkirja.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv