Tartu Uus Teater ootab koolivaheajal lapsi ja noori teatrisse

18.10.2012
Kõik lapsed ja noored ning nende vanemad, kes koolivaheajaks harivat ning meelelahutuslikku tegevust otsivad, võivad sammud seada Tartu Uude Teatrisse.

24. ja 25. oktoobril mängitakse lastele igas vanuses Siim Angerpiku ja Kristel Leesmendi lavastust "Hans ja Grete..." ning noori oodatakse 27. ja 28. oktoobril vaatama Ivar Põllu menukat autorilavastust "Ird, K.”, peaosas Nero Urkega.

"Hans ja Grete..." ehk lugu kahest metsaeksinud lapsest jätkab võidukalt oma edasikestmist. See on põnev mäng kujutlusvõime ergutamiseks ja võimaluste avastamiseks lihtsate asjade, valguse ja varjudega. Mängivad Kristel Leesmend ja Siin Angerpikk. Etendus on 1 vaatuses ja kestab 50 minutit.

"Ird, K." on paljupremeeritud lavastus Vanemuise pikaajalisimast juhist Kaarel Irdist, tragöödia mehest, kes ei kahtle ega kõhkle kunagi ning kelle suurim mure on see, et ta ei jõua kõike ise teha. Lavastus on mittenostalgiline sissevaade kommunistlikku lähiminevikku. Vaimukalt ning läbi huumori juhatatakse publik läbi eesti teatri ajaloo ning kultuuri ühe tähtsaima etapi. Teejuhtideks Ird ja tema kallid kaasteelised. Lavastus on sobiv põhikooliealistele ja vanematele. Mängivad Nero Urke, Katrin Pärn, Evald Aavik, Maarja Jakobson või Maarja Mitt, Janek Joost ja Robert Annus. Etendus on 2 vaatuses ja kestab 3 tundi.

Piletid eelmüügis Pieltilevis ja Piletimaailmas. Täpsem info grupisoodustuste kohta tere@uusteater.ee.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv