Selle aasta talvesündmus korralda LaitseRallyPargis!

18.10.2012
Selle aasta talvesündmused saavad olema erilised, kui korraldate need LaitseRallyPargis.

Oleme teinud kõvasti eeltööd, et muuta meie külaliste elu seoses talvesündmuste korraldamisega oluliselt lihtsamaks. Uuendasime meie pakette – alates talvekardist, juba legendaarseks saanud jõulurallist kuni paketini, mille üheks osaks uhke jõulusööming Tallinna vanalinna keskaegses restoranis Olde Hansa – tegevust jagub igaühele, elamused on garanteeritud!

Erisoovide korral, talvepäeva või aastalõpu kokkuvõtete tegemisel, oleme valmis koostama eraldi paketi ja kujundama meeldejääva päeva just Teie vajadustest lähtuvalt! LaitseRallyPargi erineva suurusega seminariruumid mahutavad kuni 70 külalist ning aktiivsete tegevustega oleme valmis sisustama talvepäevad kuni 100-le osalejale.

Mõistagi on aasta lõpus oluline meeles pidada kalleid sõpru, pereliikmeid ja miks ka mitte avaldada kiitust tublimatele kolleegidele! Võrratu kingitus saab olema LaitseRallyPargi kinkekaart! Valik on Teie – kas poetada jõuluvana kingikotti rahaline või hoopis konkreetset teenust sisaldav kinkekaart!

Valmispakettidega saate tutvuda SIIN.

Et talvesündmus oleks eriline ja head ideed saaksid ellu viidud, siis võtameiega juba täna ühendust: (+372) 671 6067 või info@laitserallypark.ee!

Muudame koos 2012. aasta lõpu eriliseks ja meeldejäävaks!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv