Musica Sacra kontsertsarjas kõlavad klassikalised teosed

31.10.2012
Laupäeval, 3. novembril kell 16 esineb Pärnu Ooperi kontserdisarja MUSICA SACRA kontserdil Uue Muusika Kvartett koosseisus sopran Kersti Ala-Murr, klavessinist Lilian Jõesaar, tšellist Tõnu Jõesaar ja akordionist Jaak Lutsoja. Kavas on Oleg Pissarenko seades Bachi, Griegi, Händeli, Härma, Purcelli, Ratkje, Sisaski ja Tally teosed.

Uue Muusika Kvartett sai alguse 2008. aastal, kui koostöös Eesti Kontserdiga esitati kava Solveigi laul. Aasta hiljem lisandus ansamblile klavessiin. Ansambli repertuaari ja musitseerimist iseloomustavad uudsed kõlavärvid, erinevate stiilide sulandamine ja improvisatsioonilisus. Nii mõnelegi vanale tuntud palale on antud uus ja natuke teistsugune elu.

Pilet 7 eurot on eelmüügis Piletimaailmas ja Piletilevis ning pool tundi enne kontserdi algust kohapeal. Abonementpääse 24 eurot annab õiguse külastada kontserdisarja Musica Sacra kõiki sügishooaja 2012 kontserte.

Kontserdisarjaga liitub publikukoolitusprogramm õpilastele, mille raames õpilaste rühm ja neid saatev õpetaja või muu rühmajuht pääsevad kontserdile tasuta. Programmiga liitumiseks palun võtta ühendust meiliaadressil ooper@parnu.ee

Koostöös: Eesti Kultuurkapital, Pärnu linn, Pärnu Eliisabeti kogudus, Pärnu Ooper. Sarja kunstiline juht on Andrus Kallastu.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv