Paide Kultuurikeskuses Eesti Kontserdi kontsert ÕHTU ILU küünlavalguse ja veiniga

01.11.2012
Koostöös Eesti Kontserdiga toimub Paide Kultuurikeskuses 04. novembril kell 19 kontsert „Õhtu ilu“, kus kuulata saab kontratenori Ka Bo Chan’i ja harfimängija Eda Peäske esitluses Schuberti, Bachi, Pärdi ja gregooriuse koraale.

Kontratenor Ka Bo Chan on sündinud Hongkongis 1975. aastal. 17aastaselt asus ta elama Portlandi (Oregon, USA), kus õppis laulmist Lea Ann Den Beste ja Leslie Greeni ning koorijuhtimist Lonnie Cline’i juhendusel. Veljo Tormise kutsel tuli ta 1997. aastal Eestisse, kus on õppinud koorijuhtimist Hirvo Surva ja Merike Toro juures. Praegu töötab Ka Bo Chan Eesti Rahvusmeeskooris ning täiendab oma lauluoskusi Uku Jolleri juures. Ka Bo Chani repertuaar ulatub vanamuusikast kuni tänapäeva heliloojate loominguni.

Eda Peäske (1961) lõpetas 1979.a. Tallinna Muusikakeskkooli ja 1984.a. Tallinna Riikliku Konservatooriumi Zvenislava Sillamaa harfiklassis. Alates 1981.a. kuni tänaseni töötab Rahvusooper Estonia orkestris harfimängijana. On esinenud nii solisti kui ansamblistina Eestis ja väljaspool ning salvestanud nii raadios kui ka televisioonis.

Piletid hinnaga 5 €/7 € müügil Piletimaailmas ja Paide Kultuurikeskuses.

Vaata kava SIIT.

NB! Juhime tähelepanu, et esilagu oli kontsert välja reklaamitud kell 16.00.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv