Perepäev Avinurme Puiduaidas!

26.11.2012
Avinurme Puiduait kutsub kõiki sõpru 16. detsembril Avinurme!

Külla on oodatud lapsed koos isade- emade ja vanaemade- vanaisadega, et puiduaida perenaistele jõulueelsetes askendustes abikäsi ulatada.

Piparkoogid, jõuluehted, verivorstid
Puiduaida perenaistel on käsil traditsioonilised jõuluaskeldused: küpsetatakse piparkooke, seatakse korda jõuluehteid, valmistatakse verivorste ja toimetatakse kõige muuga, mis pühade eel parasjagu toimetamist vajab. Abikäed on igati teretulnud ja külalised saavad kõikides toimetustes kaasa lüüa.

Laastudest jõuluehete meisterdamine on jõukohane igaühele ning tulemus sõltub täiel määral meistri vanusest, käteosavusest ja fantaasiast. Õpime koos ka erinevate puuliikide kasutusvõimalusi, jõulude ja puiduga seotud rahvapärimust ning kohalikke traditsioone. Mine tea, ehk põimime sekka ka mõne vahva mängu.

Kohvik ja kingikott
Kohvikus on selleks päevaks spetsiaalne jõuluroogade erimenüü ning usume, et leiate ka kingikotti originaalse ja omanäolise täienduse. Puiduaida tootevalikusse on lisandumas palju uut ja põnevat ning just perepäeval on oodata eripakkumisi.

Fotonäitus "Imeline loss"
Elamusi perepäeval jätkub igale maitsele. Kell 15 avame puiduaidas Katrina Tangi muinasjutulise fotonäituse ning esitleme lühifilmi "Imeline loss", mille inspiratsiooniallikaks on olnud ühe väikese Ida-Virumaa poisi samanimeline luuletus. Karina on pühendunud just laste pildistamisele ning tema imelisi fotosid saab praegu imetleda nii Rakvere Põhjakeskuses kui tema kodulehel www.katrinatang.com

Jõulukontsert
Päeva lõpus saavad kuulajad nautida koos klaasikese glögi ja maitsvate piparkookidega kaunist akustilist jõulumuusikat. Kell 16 annab puiduaida kaminasaalis kontserdi Ida-Virumaal tegutsev noorte muusikute ansambel "Punt". Kontserdi pilet: 5 eurot.

Päevakava:
Kell 12.00-15.00
– jõulumaiuste, jõululeiva jms töötuba
Kell 12.00-15.00 – jõuluehete töötuba
Kell 15.00 – fotonäituse "Imeline loss" avamine
Kell 16.00 – akustiline jõulukontsert klaasikese glögiga

Tulge veetke puiduaidas üks mõnus päev!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Ida-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv