Finnair avab uued liinid Mallorcale, Tel Avivi ja Antalyasse

11.01.2013
Finnair avab sellel suvel kolm uut sihtkohta Euroopas ning lisab täiendavaid lende olemasolevatele liinidele. Uuteks liinideks on Türgis asuv Antalya, Tel Aviv Iisraelis ning Palma de Mallorca Hispaanias. Finnair lisab suvehooajaks lende Malagasse, Barcelonasse ja Madridi, suvehooaeg kestab 31. märtsist 26. oktoobrini.

2013. aasta suvel alustab Finnair lendusid uutesse sihtkohtadesse Aasias – 14. juunist algavad lennud Xiani ning 15. juunil Hanoisse, mõlemasse sihtkohta saab lennata kolm korda nädalas.

Mallorca lennud algavad 5. juunil 2013 , toimudes kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja pühapäeviti. Mallorcalt Helsingisse toimuvad lennud esmaspäeviti ja neljapäeviti. Finnair on planeerinud ajagraafikud nii, et lähiriikide reisijatel, sh Baltikumist ja Peterburist, oleksid võimalikult head ümberistumise ja edasilendude võimalused. Lennuaeg Tallinnast Mallorcani on 5 tundi ja 50 minutit.

Türgi kuurorti Antalyasse algavad lennud 9. juunil ning Iisraeli sihtkohta Tel Avivi 7. juunil. Lennud toimuvad kaks korda nädalas, Antalyasse neljapäeviti ja pühapäeviti, Tel Avivi esmaspäeviti ja reedeti. Lennuaeg Tallinnast Antalyasse on 5 tundi ja 10 minutit. Lennuaeg Tallinnast Tel Avivi on 6 tundi ja 30 minutit.

Seoses suurenenud huviga Hispaania lendude vastu, suurendab Finnair 2013. aasta suvel oma Hispaania lendude arvu. Suveperioodil hakkab Finnair lendama Malagasse ja Barcelonasse kümme korda nädalas, suvisel kõrghooajal 7.07-22.09 toimuvad Barcelona lennud lausa kaks korda päevas. Madridi lennud hakkavad toimuma kord päevas, perioodil 14. juuni kuni 30. juuli kümme korda nädalas.

Lisaks eelpool nimetatule suurenevad suveperioodil lendude arvud Dubrovnikusse, Ljubljanasse ning Krakowisse, nendesse sihtkohtadesse saab lennata neljal korral nädalas. Samuti hakkavad kaks korda päevas toimuma lennud Helsingist Peterburi, mida asub opereerima Flybe Finland.

Tihenevad lennud ka eestlaste seas väga populaarsesse ning suvehooajal opereeritavasse Kanada suurlinna Torontosse. Perioodil 23. mai kuni 8. september toimuvad lennud viiel korral nädalas, pühapäevast neljapäevani. Lennuaeg Tallinnast 8 tundi ja 45 minutit.

Finnairi siselendudest suurenevad hommikuste lendude arvud Turku ja Tamperre, mille eesmärgiks on parandada ühendust nii Balti riikide ja teiste Põhjamaadega kui lihtsustada ümberistumise võimalust pikamaalendudele. Siselende opereerib Flybe Finland.

http://www.finnairgroup.com/

Uudiste arhiiv