Talvekarditurniir 2013!

28.01.2013
Nüüd on kõigil kardihuvilistel põhjust võtta suund LaitseRallyPargi poole, sest algamas on koostöös auto24.ee keskkonnaga selle talve põnevaim meeskondlik kardivõistlus – LaitseRallyPark auto24.ee Talvekarditurniir 2013!

Talvine kardisõit on kogumas üha enam populaarsust ning pakub parajas koguses närvikõdi! Ootame osalema kõiki – ka neid, kes pole varem saanud mahti meie lume- ja jäärajal sõita. Garanteerime, et sellest kujuneb Sinu selle talve põnevaim kardielamus!

Meeskondlikul võidusõidul osalemiseks tuleb moodustada 3-liikmeline võistkond. Turniirisõite saab teha LaitseRallyPargi hobikardirajal kuni 20. veebruarini 2013, mil toimuvad kvalifikatsioonid.

Sõiduaja palume kindlasti eelnevalt broneerida, kuid võistkonna registreerimine ja osavõtutasu maksmine 36 € võistkonna kohta toimub kohapeal (hind sisaldab ühte kvalifikatsioonisõitu: tutvumisring + 5 ajaringi + jahutusring iga sõitja kohta).

Kõik võistlejad peavad olema vähemalt 15-aastased (pikkus üle 140 cm, kaal kuni 110 kg). LaitseRallyPark auto24.ee Talvekarditurniiri pingerida on võimalik jälgida kodulehel www.laitserallypark.ee või www.auto24.ee/talvekart.

Võistkond, kes soovib oma kvalifikatsioonisõidu aega parandada, võib seda teha lugematul arvul kordi, kuid iga kord tuleb tasuda osavõtumaks uuesti.

Finaalsõidud toimuvad 23. veebruaril, täpsemalt B- ja A-finaalid, algusega kell 13 LaitseRallyPargis. Finaalsõitude eest võistkonnad lisatasu maksma ei pea.
Turniiri võitjameeskonnale on peaauhinnaks 3 x iPad 3. Lisaks sellele läheb jagamisele hulgaliselt teisi väärt kingitusi, nii auto24.ee-lt, LaitseRallyPargilt kui A Le Coq`ilt!

Jälgi ka LaitseRallyPargi Facebooki lehte, et osaleda loosimistes!

Lisaküsimused ja sõiduaja saab broneerida helistades:
Tel.: (+372) 671 6067 ja GSM: (+372) 566 95819
või saates e-kirja aadressile info@laitserallypark.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv