Laine pakkumised mais

03.05.2013
Kaunis väikelinn Haapsalu on kevadel justkui loodud parimate päevade veetmiseks. Viik sätendab päikeses, luiged liuglevad mööda õrna veepinda, ümberringi on mõnusalt müravaba - kuulda on merd, tuult ja linnulaulu...

Emadepäeva eripaketiga rõõmustad oma ema, vanaema, iseennast emana või oma laste ema, veetes temaga koos ühe mõnusa päeva. Üheöölise paketi hind kahele 88 EUR kehtib majutuseks ajavahemikul 10.-11.05 või 11.-12.05. Paketi sisuga tutvu SIIN.

Ravipakettide soodsad hinnad juuni kuus!

Pakkumises Laine traditsiooniline 7-päevane ravipakett, mille sisuga saad tutvuda SIIN. Soodushind alates 255 EUR/inimene (tavahind 310 EUR) kehtib perioodil 2. -30. juuni. Paketi kestvus on pühapäevast pühapäevani.

Laine populaarne eripakett "Proua Laine soovitab", mis on mõeldud Sulle, kui vajad hetke, et lihtsalt olla, puhata ja mõelda omi mõtteid. Paketis 5 raviprotseduuri. Hind al 145 EUR /inimene kehtib perioodiks 2.- 27. juuni. Tutvu eripaketiga SIIN.

Majutuse erihind juuni kuus!

Majutus juuni kuus spaahotellis Laine nädalapäevadel P-N hinnaga alates 55 EUR/tuba. Majutuse hinnas sisaldub hommikusöök restorani rootsi lauas ja vaba sissepääs vee- ja saunakeskusesse. Pakkumine ei kehti majutuseks 30. juunil. Tutvu hindadega SIIN.

Kevadised eripakkumised spaas!

Lisandunud on 3 uut kevadist kehahooldust ning spetsiaalse 4-astmelise juukseravi. Tutvu pakkumistega SIIN.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Kõige parem mudaravi Skandinaavias, toredad teenindajad ja hea taasrusraviarst (5.0)" Anna hinnang

Haapsalu, Läänemaa

Haapsalu, Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv